Jul 26, 2016

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB Berkesan Rawat Batuk, Lelah Dan Asma

Minyak Herba Asma Mujarab rupanya sekarang memang tengah viral di laman sosial. Ramai yang bagi feedback positif semenjak menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab. Katanya memang berkesan bagi merawat batuk, lelah dan asma. Pada mulanya terpikir juga, betul ke berkesan? Ye lah kan, kebiasaannya kita minum ubat batuk untuk rawat batuk. Guna inhaler untuk rawat lelah dan asma. Tapi bila tengok, cuba dan amalkan sendiri memang terasa kesannya. Actually kami sekeluarga Alhamdulillah bebas lelah dan asma tapi memang anak - anak batuk sekarang. Mungkin disebabkan cuaca yang tak menentu. Kebetulan rezeki dapat review Minyak Herba Asma Mujarab. Tak sabar nak berkongsi kebaikannya.



Kecil molek je botol nya kan. Senang nak sumbat dalam handbag. Actually tutupnya ada seal warna hijau. Tak sempat nak snap dah kena buka hehe. Minyak Herba Asma Mujarab ni bukan sahaja boleh digunakan oleh orang dewasa malah kanak - kanan dan bayi. Hanya untuk kegunaan luaran sahaja, jangan pula diminum ye.




Minyak Herba Asma Mujarab ini dijamin Halal dan selamat digunakan. Ia dihasilkan secara tradisional, turun temurun sejak 40 tahun dahulu. Mulanya ingat baunya kuat dan busuk macam minyak gamat tu... tapi bila buka...wahhh tak lah. Baunya lebih wangi dan beherba.

Memang selamat digunakan kerana minyak ini bebas daripada bahan kimia berbahaya, pewarna mahupun pewangi. Ianya 100% semulajadi. Dihasilkan daripada Minyak Zaitun, Minyak Kelapa Dara, Habatussauda, Pati Gamat serta herba terpilih. Satu botol ini mengandungi 30ml dengan harga RM 39 tidak termasuk postage. Oh ye kalau nak beli Minyak Herba Asma Mujarab ni kena pastikan betul - betul original baru beli. Pastikan Minyak Herba Asma Mujarab yang korang beli terdapat hologram dan QR Code.




Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab ni mudah saja. Sama macam minyak biasa. Tapi kalau nak lagi jimat atau lebih selamat supaya tak tertumpah, tebuk penutup plastik putih tu. So boleh control ammount minyak yang nak digunakan. So kalau macam batuk, lelah atau asma sapu di bahagian dada, leher dan tengah belakang. Jangan risau kalau untuk anak - anak, tahap kepanasannya ok saja. Kalau macam selesema aku oleh sedikit atas hidung. Alhamdulillah esok baik. Macam baby lagi senang, lepas mandi tu elakkan kembung perut dengan hanya sapu ditelapak kaki, betis dan perut. Memang dorang akan nyenyak tidur.

Dan kalau nak tahu aku tempatkan minyak herba ni dekat dapur hehe. Sebab bila madak mesti kadang tu terpercik minyak panas lah, terkena sudip panas lah kan. Nak elakkan melecur, mengelembung dan berparut...cepat - cepat sapu tau. Alhamdulillah sejuk berangin je. Tak jadi ngelembung semua. Lagi satu aku suka sangat sebab walaupun warnanya hitam, ia takkan tinggalkan kesan pada baju. Selain batuk, lelah dan asma, Minyak Herba Asma Mujarab ini mampu merawat kahak, terkena benda panas, digigit atau disengat binatang berbisa, sakit gigi, sakit perut, kembung perut, tergeliat, terseliuh dan sebagainya. Insyaallah kesan boleh dirasai hanya dengan sebotol penggunaaan. Tak sangka pulak rupanya ramai rakan yang gunakan dan rasai keberkesanan Minyak Herba Asma Mujarab ni.




Untuk lebih info dan belian boleh hubungi :

Keberkesanan & testimoni produk
http://suarainsan.net/penawar-anak-anak-semput-lelah-asma-dan-batuk-hingga-muntah-muntah

Blog :
http://www.herbaasma.com

Video :
https://www.youtube.com/watch?v=f7y_z27PTsg

Facebook :
https://www.facebook.com/PenawarSemputLelahDanAsma/

Hubungi : 
Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) atau En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

3 comments:

  1. Ubat tradisional elok ini bawa sebagai persediaan jika apa-apa berlaku. Saya kalau travel mesti bawa ubat panadol, ubat panas (minyak kapak) dan lain-lain lagi kerana kita tidak tahu negara luar macam mana ada yang panas, udara kotor seperti di vietnam dan macam-macam kemungkinan. So langkah-langkah pencegahan perlu dilakukakan.

    Selain itu seorang traveller yang bawa gadget semasa travel mesti ada bawa banyak adapter at least 2 atau tiga. Sekarang ini saya gunakan produk INNERGIE Life Hub Plus. Dengan produk ini saya tidak perlu membawa adapter lagi sebalik INNERGIE sudah cukup untuk saya charge 3 device/gadget dalam masa serentak. Memang mudah dan beg saya semakin ringan.

    ReplyDelete
  2. wah.. macam best je ni.. elok untuk baby yang kembung perut

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign