Jul 14, 2016

OOTD RAYA KAMI


Selamat Hari Raya !!!
Alhamdulillah dah masuk raya ke - 9 dah. Sekejap je kan masa berlalu. Di hari baik, bulan baik ni dengan rendah diri memohon ampun dan maaf buat semua andai ada terkasar bahasa, terlebih kata, terlajak gurau dan segalanya. Kosong kosong okey. Raya 2016 ni trma baju raya kami berdondon  sama seperti tahun sebelumnya. Cuma tahun ni encik suami yang pilih warna . Royal Blue gitewwww




Cantik tak ??? Tahun ni excited sikit sebab si Bella dah nak masuk 2 tahun, so senang nak cari baju raya. Alhamdulillah anak kami cool dan ceria di pagi raya. Wah tahun ni aku pakai Baju Kurung Moden dari Jakel, suami pula Baju Melayu Aaron Aziz dan si Darwiish , Baju Melayu Upin Ipin dari Jakel juga. Tahun ni feeling melaram tu berganda sebab tahun sebelum ni badan memang gedabak hahaha




Ok ootd second raya lebih casual buat anak - anak. Raya ke - 2 kami bertolak dari Lepar, Pahang rumah mentua ke rumah mak abah aku di Temerlih Pahang. Baju aku tu dari Songket Sarawak. Metatial nya agak keras, so cutting tak cantik kan huhu.



Ok meriahnya raya ke - 3 berkunjung ke open house saudara mara. Terlebih casual dah suami aku haha. Jubah ala kurti yang aku pakai tu sebenarnya jubah raya last year. Sekali dua je pakai sebab dulu sana sini sendat. Kini tak lagi. Xtually jeles tengok baju adik tu, dah la kaler cantik, corak singket pulak cantik sangat. Apa yang penting mak aku pink 🤗🤗🤗



3 comments:

  1. Selamat hari raya, Mama Darwiish :)

    ReplyDelete
  2. salam raya dari aida yer :)
    tema biru. kita sama. sep skit.

    ReplyDelete
  3. Meriahnya Raya. Heheh. Team Raya Pahang jugaklah ni sama dengan Nani. Selamat Hari Raya kak :D

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign