Jul 29, 2016

Tuah Mama Darwiish Julai Ini

Alhamdulillah Julai antara bulah bertuah Mama Darwiish untuk tahun ini. Selain review job dan event tersenarai juga sebagai pemenang untuk beberapa contest dan giveaway. Malah ada yang menang di tempat utama. Syukur sangat. Rezeki bercontest dan berblogging. Nak tahu menang apa, jom tengok.....







Antaranya dalam contest Pensonic, Carrie Junior, Zomato dan Old Town White coffee. Ada yang disertai dari blog, facebiok, fanpage dan instagram. Tips nya kena rajin dan bersungguh lah. Selain doa ok. Tapi kan tak setuah blogger Naome sebab beliau menang 2 pakej umrah dari contest Gaviscon. Tahniahhh. So daripada kita buang masa, buang data scroll benda tak berfaedah, apakata kita join contest , giveaway dan sebagainya. Ada rezeki Inshaallah. Selamat mencuba hehe

16 comments:

  1. memang rezeki bulan ni kan..harap2 berterusan rezeki yang datang..insya allah

    ReplyDelete
  2. Tahniah aiin..seronok tengok korang menang macam-macam..alhamdulillah..murah rezeki berblog ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah rezeki blogging tu mcm2 bentuk.. Kena cari... Cia cia :p

      Delete
  3. tahniah bertuah sangat tu .. sekali menang banyakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah tq :) haah.. Time sepi tu sepi sungguh

      Delete
  4. congratulation!!!

    kalau pegi event pon memang awokk akan dapat bawak balik sumting.. rezeki dan tuah sentiasa menemani awokk..hehehee..

    kene sedut aura bebanyakkkk nihhh..kakakakaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah keke awk pon sama... Jgn lupa sedut lemak skali tau hehe

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign