Aug 7, 2016

ABS POWERBANK RINGAN, NIPIS DAN 2 TAHUN WARRANTY

Powerbank memang dah jadi keperluan setiap orang. Powerbank berfungsi sebagai power supply kepada smarphone, lad, mp3, peranti GPS dan sebagainya. Memang powerbank diperlukan sangat memandangkan bateri smartphone atau gadget kita yang hanya mampu bertahan untuk jangka masa tertentu. Memang penting dan wajib ada kot, mana lah tahu ada emegency case ke, tetiba bateri low, kan dah cuak kat situ. Macam aku Alhamdulillah kebelakangan ni sibuk ke event - event, memang bateri camera, smartphone akan cepat low, mana taknya sana sini nak snap. Memang perlukan powerbank. Nak usung powerbank ni pun satu hal, tak kena design...memang berat, paling spoil tak sampai sebulan guna dah bermacam masalah. Mahal tau, asyik kena beli baru. Tapi bila dah start pakai ABS Powerbank ni tersengeh je aku, dah lah ringan, design pun cute je dan penting sekali berkualiti.




ABS powerbank ni disertakan 2 tahun jaminan / warranty. Wahhh powerbank yang pertama di pasaran disertakan warranty  2 years 1 to ine exchange tau. ABS Powebank yang ni adalah model Y305 15000 MAH dengan harga RM 169.00 . C Two Gadget merupakan pengedar tunggal ABS Powerbank . Actually banyak lagi design dan harga yang menarik ditawarkan oleh ABS Powerbank.




Disertakan sekali dengan kabel. Korang boleh lihat saiznya yang kecil, panjang molek tu dengan saiz 62.2 x 22.2 x 141 mm. Mudah dipegang, ringan dibawa kesana sini






Paling best ada disertakan 2 power output port ( Out5V / 2.1A Max) , so kita boleh charge 2 gadget sekali gus. Nak charge pun mudah je, ia akan automatik terpadam bila dicharge penuh kerana disokong oleh CPU supply Cut Off Control. So tak ada lah membazir elektrik atau mengakibatkan risiko terbakar atau kerosakan. Boleh monitor samaada selesai charge penuh atau tidak dengan LED Power Capacity Light. Kalau dah penuh, LED tu pun akan penuh.



Taraaa kan jimat masa, sekali gus boleh charge 2 gadjet pada masa yang sama. Setakat ni tiada masalah lagi menggunakan ABS Powerbank ni. Dan buat korang yang masih tercari - cari powerbank, kini boleh dibeli melalui 11 Street Store http://bit.ly/ABS_11Street dengan potongan harga 20 % - 30 % sempena Merdeka Sale atau boleh lihat lebih banyak design di https://www.facebook.com/notes/abs-malaysia/where-to-buy-abs-products-in-malaysia/275210272855465

4 comments:

  1. Replies
    1. Best kan Lisa, yg penting ada waranti... X risau dh hehe

      Delete
  2. dah lama tak beli powerbank sebab malas nak charge

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign