Aug 3, 2016

CREAM PUFF DURIAN DI TASTE BETTER, TAK CUKUP MAKAN SEBIJI

Cream puff durian wah heaven nya bunyi buat peminat durian. Pada yang tak gemarkan durian, i am sorry hehe. Biasa makan crepe durian, ice cream durian, kali ni kita cuba cream puff durian. Sedap ke tidak combination antara puff dan durian ni kan? Nak jadi cerita lepas event di Sunway Putra Mall hari tu, lalu depan Taste Better ni, wahhh bau durian, apa lagi terus grab.




Wahhh packaging cute gitu. Dah terasa kemanisannya haha. 6 biji cream puff durian ni hanya RM 10. Boleh take - away atau dine - in. Buka je kotak semerbak bau durian. Bukan je kotak, satu kedai tu bau durian. Huhuhu. Boleh tengok staff Taste Better bakar puff semua.




Puff pastri nya lembut je dn paling best tak ada rasa dan bau hanyir telur. Wahhh durian filling memang awesome. Sejuk ke, silky, rich dan yummy. Rasa durian yang meriah, manisnya pun sedang - sedang aja. Anak - anak pun suka. Macam tak cukup pulak. Next time nak beli lagi. Nak try boleh la ke Taste Better,  Sunway Putra Mall

8 comments:

  1. alaa kita tak makan dereyan.. yg cheese takder ker.. sebut pasal cream puff ni kat klia sebiji besar rm1.50 tp sedap gilerrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. X silap ada juga jue perasa lain mcm coklat, hazelnut. Sedap jue oiii

      Delete
  2. Sedapnya cream puff durian, tapi saya tak boleh la nak makan nanti bedmate tak boleh nak tidur sebab baunya menusuk kalbu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menyorok masa makan kekeke... Dugaan tu..

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign