Aug 14, 2016

FREE VOUCHER FISH & CO RM40 UNTUK DIMENANGI

Wahhh dengar free laju je kan hehe. Kita geng. Actually dah lama tak buat contest mahupun giveaway. Nak buat di blog memang masa tak mengizinkan sekarang. So kita buat giveaway manja - manja je di instagram. Kalau korang nak join boleh je, syarat wajib ada ig. More details korang boleh ke http://www.instagram.com/aiinbaharom All the best

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign