Aug 5, 2016

KAPSUL PERIA PLUS TINGKATKAN STAMINA DAN TURUNKAN KOLESTEROL

Pernah dengar tak pasal Kapsul Peria Plus ? Antara produk kesihatan atau suplement yang tengah laku keras di laman sosial. Berasaskan Small Momordica Charantia atau peria katak. Sebut pasal peria katak ni, memang tak asing lagi khasiatnya pada tubuh badan. Tengok saja nenek moyang, mak abah kita yang sampai sekarang maintain sihat, tegang dan cergas. Kebanyakan mereka mengamalkan pengambilan peria dan ulaman yang lain sebagai ulaman bagi menjaga kesihatan mereka. Tapi bukan semua yang boleh makan dan telan peria ni, maklumlah rupanya yang macam tu hehe, rasa pula yang pahit. Tapi sekarang dengan Kapsul Peria Plus, kita boleh dapatkan khasiat dan rawat permasalahan kesihatan dengan mudah dan efektif.




Kapsul Peria Plus merupakan edaran Cahaya Hikmah Trading , merupakan produk buatan Malaysia, disahkan Halal oleh JAKIM serta produk keluaran muslim. So kita boleh sihat, cergas dan bertenaga tanpa was - was dan selamat kerana ia juga bebas bahan kimia berbahaya. Diformulasikan 100% daripada herba tradisional. Kulit kapsul juga diperbuat dari Halalgel. Lulus Ujian Makmal USM ( Ref no: PRN 2015/425 )




Kenapa Peria? Apakah Khasiat Dan Kesannya?

Peria memang terbukti berkhasiat kerana menandungi kalori yang rendah, Vitamin B1, B2, B3, C, Magnesium, Asid Folik, Zink, Fosforus, Manganese, Fiber yang sangat tinggi. Malah peria turut kaya dengan zat besi.Kandungan beta-karotenenya 2 kali ganda daripada yang terdapat dalam brokoli, kalsiumnya 2 kali ganda daripada bayam, potasssiumnya juga turut berganda.

Khasiat Kapsul Peria Plus :


  • Melancarkan peredaran darah / haid
  • Menambah tenaga dan meningkatkan stamina
  • Mengawal kadar gula dalam darah
  • Mengawal tekanan darah
  • Merawat buasir, sakit sendi urat dan sembelit dan keputihan
  • Menurunkan kadar kolesterol







Cara Pengambilan Kapsul Peria Plus :

Mudah saja hanya perlu makan 2 kapsul selepas sarapan dan 2 kapsul selepas makan malam. Sebotol ada 45 kapsul dengan hanya RM 31.90 ( SM) RM 33.90 ( SS) Biasalah selain kita amalkan sebarang supplements, yang paling penting kita kena jaga cara pemakanan kita, amalkan gaya hidup yang lebih sihat, barulah kita dapat rasakan kesan yang lebih efektif. Dah ramai yang berpuas hati dengan Kapsul Peria Plus. Lelaki perempuan semua boleh amalkan. Malah yang mengandung pun, tapi untuk lebih yakin, yang mengandung tu boleh refer pada doktor dulu ye.

Macam aku adalah dalam seminggu Alhamdulillah ok, lebih bertenaga bila bangun pagi. Kalau sebelum ni asyik nak demam je, dan paling best proses membuang lancar je. Rasanya dan baunya pun tak adalah pahit dan busuk heheh





Sekiranya korang mengalami masalah seperti di atas, apakata cuba sendiri Kapsul Peria Plus, kesan boleh diliht seawal 7 hari InshaAllah. Sebarang pertanyaan atau belian :

Facebook :
https://m.facebook.com/produkherba4u/

Hubungi :
0179883208

Senarai agen Kapsul Peria Plus :

SEC 7, SHAH ALAM
( STOKIS )
0123856150
KUALA KUBU BHARU & TANJUNG MALIM
( STOKIS )
0199814639
BUKIT MERTAJAM
0194701504
K.TERENGGANU
0103407867
LEMBAH KERAMAT, KL
0173017733
JOHAN SETIA, KLANG
0137927191
KUCHING, SARAWAK
0175619993
TABUAN JAYA, KUCHING
0148851973

2 comments:

  1. uik peria pun ada kapsul dah canggih loni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah makin mudah kan... X ada alasan utk sihat... Inshaallah khasiat masih sama

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign