Aug 7, 2016

MUNAFIE PANTIES MAMPU SOROKKAN BONJOLAN LEMAK

Hahah entri kali ni ewwww. Ehhh tapi memang betul panties Munafie ni tranding tau sekarang. Sebab bila pakai sepentot / spenda / panties Munafie ni segala bonjolan lemak di perut, bontot tu dapat disorok haha. Mesti korang suka kan. Tapi jujur dan serius aku cakap, jangan harap korang boleh buang lemak, atau kurus dengan hanya bergantung harap pada sehelai sependa hahah. Of coz lah kena jaga pemakanan tu, senaman selalu baru lah badan fit kan.




Panties ni aku tak jual, hanya beli dari kawan club zumba. Murah je dia jual RM15 . Tak lama jadi jutawan la.... kawan aku tu amin... sampai ratusan helai tau dia jual dalam seminggu tu. Ada 3 pilihan warna... hitam, coklat dan pink. Aku grab pink mulanya, nak test... uihhhh sedap pakai...apa lagi grab hitam pulak. Serius best pakai. Bagi ketinggian macam aku, bila pakai dia akan sampai bawah dada. Kalau korang yang tinggi atau besar sikit perut tu mungkin sampai atas pusat atau perut. Free saiz




Metarial tak pasti, janji aku selesa sedap pakai haha. Selalu rimas tau kalau pakai panties jenis cam gini, tapi Munafie best, sejuk dan selesa sangat. Stretching kainnya. Dan paling best kalau perut terlebih makan, boroi sikit...bila pakai...hilang boroi haha. Renda, ropol nya pun tak heavy atau gurlish sangat. Tak sesuai utk ibu pregnant. Lelaki ???? Asal korang sanggup pakai renda di celah peha.... pakai je lahhhh hahah

15 comments:

  1. haha..mcm comey je klu laki yg pakai..tambah ada renda2 pulak tu..hihi..

    ReplyDelete
  2. oo tuk perempuan ke... haha.. lelaki nye version ada tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah tapi boleh je kot kalau nak try hehe. Cuma design gigirl la. Yg laki punya version x pasti brand ni... Brand lain ada kot

      Delete
  3. Wah macam best je ni.. kalau chubby2 cam Nil haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best mmg best... Free size... Cam magic kalau pakai

      Delete
  4. Kita tak leh pkai lagi.. tak muat.. hahaha perut tgh besar.. Lols. Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jue x leh pakai skarang, dlm pantang pakai jue best... Smpai atas perut

      Delete
  5. Tergoda nak beli ni..huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pon... Nti beli satu mesti terjebak nak beli lagi 2 hehe

      Delete
  6. hahahahhahaha buang renda bagi laki pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syg kalau buang, kelepet je bg masuk belah dalam hha

      Delete
  7. Sy pun ada jugak...semua pkt beli dah munafie ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah yang pakai, yg jual semua ramaikan

      Delete
  8. Macam nak try jugak jer.. mane tau boleh sorok lelemak ni.. hihi.

    Done follow =)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign