Aug 9, 2016

NOT BAD JUGA RASA & HARGA PRETZEL AUNTIE ANNE'S

Balik naik train, memang tetiba perut akan rasa lapar weh. Dengan orang yang bersesak, nak kejar masa tunggu train lagi, nak makan yang renyah - renyah memang tak lah . So kita pi makan pretzel dari Auntie Anne's je. Cepat, murah dan sedap. Outlet Auntie Anne's dekat NU Sentral ni kecil je, mesti beratur panjang tau. Ahhh panjang tak panjang, beratur je la. Ni first time cuba pretzel nya.

Sempat lagi....walaupun lapar tahap gaban

Parmesan Cheese Special Pretzel

Pretzel Hot Dog Jumbo Cheese

Makannya sorang, beli sampai dua. Nampak tamak dan kelaparan di situ. Semua aku beli yang ada base cheese hihu. Yang Parmesan Cheese tu tak silap RM 3.80 kot yang Pretzel Hot Dog Jumbo Cheese tu mahal sikit dalam RM 9. Ingat - ingat lupa dah. Dua - dua sedap, lembut dan meleleh cheese nya. Sedap makan panas - panas. Yang hot dog tu padan lah dengan harga, hot dog nya panjang dan besar, cheese pun memang penuh balut hot dog tu. Yang Parmesan tu aku bawak balik, makan dengan anak siap denga cheese deep sauce RM 1.60 . Depa kata sedap la mama haha. Nasib tak berebut.






 AUNTIE ANNE'S NU SENTRAL 
CC13A Concourse Level NU Sentral 
No., 201, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields, 
50470 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


2 comments:

  1. eh igtkan auty anne nih roti dya kosong je..
    kemain cheese dya, sedapnyaa..

    ReplyDelete
  2. suka sangat yg celup ceklat tu...apa nama dia ntah... tapi kat kuantan xde makcik anne ni... sedih...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign