Sumber Ayu Pembersih Kewanitaan Daun Sireh : Membersih & Menyihatkan Secara Semulajadi

by - August 31, 2016

Pembersih kewanitaan atau famenin wash penting bagi wanita menjaga bahagian intim. Pemilihan pembersih kewanitaan adalah penting kerana seperti yang kita ketahui, bahagian intim kita mengandungi jutaan flora dan bakteria baik yang menyeimbangkan tahap pH serta melindungi bahagian intim daripada sebarang jangkitan. Tapi pada masa yang sama ada juga bakteria jahat yang menyebabkan masalah kegatalan, keputihan dan sebagainya. Penggunaan air, sabun atau pembersih kewanitaan yang tidak mengikut standard akan mengganggu keseimbangan semulajadi, dan menyebabkan jangkitan. Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu dihasilkan di bawah kawalan pH3.5 iaitu kadar pH yang paling sesuai untuk keseimbangan ekosistem flora dan bakteria baik berada dalam keadaan baik. Sumber Ayu memang dah aku gunakan sejak zaman sekolah, sebab harganya yang berpatutan, dihasilkan daripada bahan semulajadi dan penting tak menyebabkan kegatalan mahupun rengsangan. Disahkan Halal oleh JAKIM okey.Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu kini berwajah baru. Tapi rekaan botol masih dikekalkan bentuknya yang diinspirasikan dari bentuk tubuh wanita. Dan diperhebatkan dengan ekstrak Daun Sirih bagi melindungi bahagian intim daripada bakteria jahat serta memberikan kesegaran berpanjangan dengan wangian semulajadi. Terdapat 6 variasi pilihan pembersih kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu seperti Orkid, Musk, Fruity, Gambir, Floral dan Rose.Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu orkid baunya seharum kuntuman bunga orkid. Wangian eksotik yang ringan dan memberikan rasa bersih sepanjang hari. Sesuai dengan wanita yang sentiasa mengekalkan ciri keanggunannya dalam pelbagai cara.Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Musk beraroma semulajadi kasturi yang ringan. Memberikan kesegaran optimum agar kekal berpanjangan . Sesuai untuk wanita yang sentiasa kehadapan dan meminati haruman patchouli yang terkenal dengan nuansa anggun.Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Fruity aroma semanis buahan tropika. Kekal bersih dan segar sepanjang hari bagi si gadis lincah, riang.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Gambir dengan bauan herba yang harum serta menyegarkan secara semulajadi. Terbaik untuk wanita kladik yang sofistikated dan menghargai sentuhan alam di dalam kehidupan.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Floral kombinasi percikan aroma pelbagai bunga memberikan rasa segar sepanjang hari. Ideal untuk wanita yang ceria.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Rose wangiannya seharum kelopak ros yang mekar, menenangkan dan rasa bersih sepanjang hari sesuai untuk mereka yang romantis.Dalam banyak variasi ni, aku suka Fruity sebab baunya yang sweet² gitu. Sesuai dengan karakter yang lincah. Boleh dapatkan rangkaian Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu di pasaraya utama, farmasi atau kedai runcit berhampiran dengan harga hanya RM 3.60 ( 90ml ) dan RM 5.80 ( 200ml )

You May Also Like

2 ulasan

  1. Ika suka yang Orchid heheh. Wangi sangat πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    ReplyDelete
  2. setuju kawasan intim perlu di jaga rapi...kebersihannya sangat penting..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish