Aug 25, 2016

Susu Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven

Promosi Susu Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven  Rasanya semua pakat serbu 7 eleven kan. Semua pakat duk borong susu Dutch Lady. Memang wajib terjah, harga murah gilerrr hanya RM1 untuk sekotak susu Dutch Lady 200 ml, tak kisah korang nak perisa apa, ada susu plai, strawberry, coklat dan coffee. Jimat tau kalau beli masa promosi ni, lebih penjimatan. Harga biasa kalau tak silap RM2 lebih juga sekotak, dah berapa kita boleh jimat kan Boleh buat stok. Jangan risau expired date lama lagi ok.


Berama limit boleh beli ? Aku tengok syiok giler rakan blogger duk borong sampai berkaton-katon, tak silap depends pada mood staff 7 Eleven tu kot haha. Macam kat area rumah aku ni, dorang tak bagi beli carton. Kena beli loose macam ni ha. Tapi kalau korang pandai bodek, dapat lah haha. Tapi yang aku perasan yang boleh beli berkoyan-koyan tu semua 7-Eleven area tengah bandar, kalau tak silap lah. So apa lagi moh shopping susu , promosi sampai 28 hb ni je ok...jangan cakap akak tak kabo haha

4 comments:

  1. alaaa kat sni tak bagi yang dlm katoon

    ReplyDelete
  2. huhu..terjebak juga..tp tinggal susu dengan coffee yg mc ada...tapi beli jugak...huhuhu

    ReplyDelete
  3. esok last kan..? nk p serbu la. hehhe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign