Aug 21, 2016

WePrint Malaysia Mencetak Gambar Instant Dan Berkualiti

Kalau dulu nak bergambar hanya menggunakan kamera, kodak dan makan masa untuk mencetak gambar. Sekarang rasanya, rata - rata menggunakan telefon pintar masing - masing untuk merakamkan detik - detik istimewa. Mesti terfikir, macam manalah nak print gambar - gambar tu semua, bukan sikit, banyak pulak tu. Leceh dan menggunakan banyak kos kalau nak dicerak sendiri, kena ada ink, printer dan kelengkapan yang lain dan belum tentu kualitinya memuaskan. WePrint antara mesin mencetak gambar instant berkualiti tinggi pertama di Malaysia menggunakan aplikasi WeChat mampu mencetak gambar menarik dan pantas.



WePrint mula diperkenalkan dan terkenal di Malaysia pada tahun 2015 melalui roadshow, event, photo booth dan sebagainya. Ia merupakan mesin yang berfungsi untuk mencetak gambar dengan kualiti tinggi melalyi aplikasi WeChat dan mencetak terus daripada telefon pintar tanpa menggunakan



Hanya perlu tunggu selama 60 saat untuk melihat hasil cetakan dari WePrint. Caranya pun mudah saja dengan mendownload aplikasi WeChat, mengimbas kod QR yang ditunjukkan pada mesin, download gambar dari phone dan key in kod ID yang ditunjukkan di skrin. Yang menariknya, kita boleh template yang menarik dan unik untuk gambar kita. Kualiti dari segi warna, cetakan memang memuaskan.




Untuk sebarang majlis korporat atau swasta, WePrint sentiasa mengalukan orang ramai, untuk mencetak gambar kegemaran mereka pada bahan yang berbeza, termasuk kertas foto, kertas magnet, buton badge, mug dan sarung telefon. Sempena bulan kemerdekaan ini, pihak Liberty Printing berbesar hati menawarkan diskaun 10% tau kalau korang beli WePrint dengan scan QR Kod yang ada.
What can we print for you? Free instant high quality photos!



Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor

Contact :
019-985 8151 (Elaine)

Email :
order@libertyprinting.com.my

Web :
http://www.weprint.asia

Facebook :
https://www.facebook.com/weprintmachine

9 comments:

  1. *download WeChat balik*

    hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. betul2..skrg nak print gambar sendiri, mahai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, nak print kat rumah pon ink nya mahal haha

      Delete
  3. Wahhh..Menarik..Tp xdak WeChat..kiki

    ReplyDelete
  4. good I still have wechat can check this!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dont forget to use the discount code Sherry :)

      Delete
  5. frame byk kat rumah..kene selalu print gambo heheheh

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign