Burger Syok McDonald's Memang Syok !!!

September 03, 2016

Burger Syok !!! Memang kena dengan nama haha. Merdeka baru ni, lepas event Merdeka anak di sekolah, terpaksa keluar sengsorang nak seattle kan hal, tetiba perut lapar, teringat pula Burger Syok McDonald's yang duk tayang kt tv tu. Nampak macam syok sangat je kan. Kalau selalu, order Double Cheese Burger atau Big Mac tapi kali ni kita try menu baru hokeyyyy



Burger Syok ni nak beli ala carte RM 11.95 lebih jimat beli set RM 14.99 siap dengan fan fries dan Frozen Fanta. Rupanya Burger Syok ni dah dijual mulai 22 Ogos sampau 16 Sept ni je, cepatlah korang kalau nak rasa, kalau tak kempunan nanti. Cantikkan kotak burger ni, memang lah cantik, hasil karya kartunis negara tu Datuk Lat. Ohh ye mood berdiet ala poyo, tak mau ais, so kita tukar Frozen Fanta tu kepada orange juice. Tapi harga jadi mahal sikit, tak silap dalam 1ringgit lebih kot. Lupa nak snap hahaha




MasyaAllah gebu nya roti bijan ni kan uhuuuu, berintikan peha ayam panggang, disiram pula dengan sos Syok, ditaburi sayur yang segar dan rangup.... Perghhhh memang syokkkkkk. Sos dia rasa macam sos peri² Nandos tapi mild sikit. Daging ayam tu memang lembut dan berjus. Cayalah, ranap diet... Tapi serius memang SYOK

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Sedapnya, ada juga tengok menu baru ini. Tak dann nak pergi MCD. hehe

    ReplyDelete
  2. terliur gak klu tengok kat iklan..tak sempat try lg..

    ReplyDelete
  3. oh limited time je ek..ingt nk try juga sbb nmpk syok hehe...bole tahan juga rege tu

    ReplyDelete
  4. okay.. terliur.. siang kang nak g carik.. hee~

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG