Sep 24, 2016

Menu Lunch Simple Hujung Minggu

Selamat berhujung minggu.  Dah makan tengah hari ke korang ? Ke pergi jalan² makan angin bersama family?  Wahhh best lah,  boleh gantung kuali hehehe.  Hujung² minggu ni tak kemana,  tak tau nak masak apa,  nasib En. suami request simple menu untuk lunch  hari ni.  Tak sampai 45minit penyediaannya kot. Gulai Patin Tempoyak dan Sayur  Sawi


Ikan Patin ori dari Temerloh... sedap, segar dan pure haha.  Simple je resepi gulai patin ni versi orang Semantan... Boleh tengok di sini Resepi Gulai Patin Tempoyak  nanti boleh cuba...  memang matching dengan sayur sawi ni,  tumis dengan minyak sikit je... Pastu air.... Sedap... Anak² kita gorengkan ikan patin... Makan dengan kuah dan sayur sawi... Sedappp... Selamat menjamu selera

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign