Sep 26, 2016

Clef Data & Sync Cable Berkualiti Dari SISTA MALAYSIA

Rata² pengguna gadget,  pengguna smartphone khususnya memang memiliki data cable untuk memudahkan kita memindahkan data mahupun mengecas bateri dan sebagainya.  Data cable untuk micro USB banya dijual di kedai gadget,  kedai aksesori gadget dengan pelbagai bentuk, jenama dan harga,  tapi korang kena ingat....  Jangan sebarang beli tau sebab kalau kena cable yang tak berkualiti,  tiruan... boleh menyebabkan risiko kerosakkan pada gadget kesayangan korang.  Bak kata orang biar alah membeli,  menang memakai.  SISTA MALAYSIA antara kedai aksesori yang dipercaya,  berkualiti untuk korang dapatkan aneka aksesori untuk gadget / smartphone... semuanya ada.. dari cable,  bluetooth,  screen protector, batery,  casing dan banyak lagi. 


SISTA MALAYSIA merupakan jenama aksesori gadget / smartphone yang dimiliki oleh anak muda dari Malaysia,  Hong Kong dan Shen Zen yang memang sukakan teknologi dengan menghasilkan produk yang terkini,  berkualiti dan selamat digunakan. 



Sista Clef Data & Sync Cable For Micro USB ni memang aku suka pakai sebab penyebab utamanya adalah ia tak mudah berbelit,  berpintal ataupun patah sebab direka khas dalam bentuk yang nipis dan anti-twisiting.  So tak adalah setiap minggu habiskan duit beli data cable je kan.  Selain warna yang menarik,  ada biru,  merah,  putih dan banyak lagi. Dan memang cepat bila nak transfer gambar atau video dari kamera mahupun smartphone. Banyak lagi keistimewaan data kable dari Sista ni berbanding jenama yang lain...  Antaranya :

  • Proses transfer / pemindahan data lebih pantas
  • Charge bateri dengan lebih cepat dan selamat
  • Metarial yang berkualiti serta silikon yang lembut
  • Wayar kabel yang nipis dan anti-twisting
  • Bau wayar kabel yang wangi
  • Kepanjangan wayar 1000mm

So lepas ni tak payah risau beli aksesori gadget yang tiruan,  tak berkualiti dan membahayakan... Boleh ke Sista Malaysia dan dapatkan aksesori kesukaan korang dengan pelbagai pilihan warna,  bentuk dengan harga menarik untuk model ini hanya RM39.00 dan paling penting dijamin selamat digunakan 

Facebook :

Web: 

Hubungi : 
03-89417677

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign