Sep 25, 2016

Peekabox Pakej Bahan Bacaan Anak² Murah Dari peekabok.com.my

Amalan membaca bukan sahaja mengkhusus kepada buku pelajaran tau....  sebaliknya sebarang bahan bacaan seperti  surat khabar,  artikel,  komik,  majalah,  buku cerita juga bagus untuk dijadikan amalan dan hobi selagi ianya memberikan manfaat kepada kita.  Sedari kecil,  kita sebgai ibu bapa,  atau orang dewasa haruslah memupuk  semangat membaca dikalangan anak² masih kecil lagi.  Banyak sumber bacaan yang ada dipasaran....  Bahan bacaan perlulah sesuai dengan umur mereka....  tak kisahlah dalam bahasa Melayu, Inggeris,  Cina dan sebagainya.  Kebiasaanya korang beli di mana buku² ilmiah atau bahan bacaan untuk anak²..... kedai buku....  atau melalui online ?  Pernah dengar pasal Peekabok tak ?  


Peekabok merupakan online store yang menjual pelbagai buku mengkhusus kepada pra sekolah hingga ke peringkat menengah.  Macam anak² sekarang si #AdamBella berusia 5 - 2 tahun,  so aku prefer pilih buku preschool.... Ada buku teks,  buku kerja,  tadika,  asuhan kanak² dan paling penting semuanya mengikut garis panduan dari Kementerian Pendidikan Malaysia.  Baru² ini Peekabook telah melancarkan  Peekabox mengikut bulan... dan korang boleh dapatkan di MYCYBERSALE 26 sept ini dengan harga murah
Kalau macam untuk buku anak² yang sekolah menengah,  terdapat pelbagai pilihan buku untuk SJK,  SMK,  kamus,  buku cerita selain buku teks dan buku latihan. 



Teruja anak² membuka Peekabox... Cantik bungkusannya... Ada 8 buah buku kesemuanya....  Kesemuanya adalah di dalam bahasa Inggeris. 

Its Time To Play
Topsy and Tim Play Football
Topsy and Tim Sticker Storybook  Have a birthday party
T.Rex
Diary Of A Spider
Phonics Workbook 4
ZhuZhu Pets Pocker Library
I Love My ABC




Apa yang bagusnya kualiti kertas kesemua buku ini adalah yang terbaik... penggunaan warna yang cerah dan menarik selain karektor yang menarik... Mampu menarik perhatian anak². 




Bukan sahaja buku cerita,  malah ada juga buku kerja yang membolehkan anak² menulis,  mewarna dan menampal stiker mengikut  cerita... Memang menarik... Paling diminati oleh #AdamBella....

Mudah je untuk shopping  di peekabook korang hanya perlu ke laman web peekabok dan pilih mana buku yang bersesuain,  buat bayaran kredit melalui bank transfer atau Pay Pal dan korang akan dapat caj penghantaran PERCUMA kalau belian melebihi RM150....dan servis khidmat pelanggan pun bagus dan cepat. Tak rugi melabur untuk masa depan anak². Sebarang pertanyaan dan belian bolehlah ke :

Peekabook Sdn Bhd, 
Level 23, Premier Suites, 
1Peekabook Sdn Bhd, Level 23, Premier Suites, 1 Mont Kiara, 1 Jalan Kiara, 
50480 Mont Kiara, 
Kuala Lumpur

Call / SMS / WhatsApp: 
+6018 3266 238



2 comments:

  1. My boys excited sangat bila kotak Peekabox tu sampai, macam dapat hadiah birthday plak hehe

    ReplyDelete
  2. Tq for sharing.. Nak g terjah juga..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign