Sep 20, 2016

Perfume Ekslusif dari Erra Fazira LOVEABLE BY ERRA FAZIRA




LOVEABLE BY ERRA FAZIRA

Erra Fazira, rasanya satu Malaysia kot mengenalinya, tak kira Melayu, Cina , India semua tu. Dah berada dalam industry hiburan berpuluh tahun lamanya. Nama pun selebriti, pasti ramai yang nak kelihatan seperti selebriti kesayangan mereka. Berbanding selebriti lain yang menghasilkan produk lain seperti pakaian, makanan , buku….Erra memilih perfume. LOVEABLE BY ERRA FAZIRA merupakan perfume pertama dari Erra Fazira sendiri. Wahhh teruja lah tu korang, terutama fans Erra kan.... semua pakat nak mewangi ala Erra...



LOVEABLE BY ERRA FAZIRA dihasilkan daripada kandungan dan bahan yang selamat dan diiktiraf oleh IFRA ( International Fragrance Association ) seperti Orchid, Lemon, Orange, Jasmine, Lotus, Blossom, ambery Woods . LOVABLE BY ERRA FAZIRA juga mendapat pengesahan HALAL dari JAKIM .


  
LOVABLE BY ERRA FAZIRA ni kalau nak tahu, dihasilkan oleh pakar yang professional bagi menggambarkan karektor Erra yang sensual, mysterious. Pemilihan wangian berdasarkan personality Erra dan koleksi wangian kegemaran Erra. Maka terhasillah LOVABLE BY ERRA FAZIRA. Jangan jeles tau hakak dah bau ala Erra hehe. Packaging pun ekslusif, elegan dan cantik, siap ada reben, botolnya cute dan mudah dipegang, dan paling best comel nak dimasukkan dalam bag.


Baunya memang fresh tapi pada masa yang sama sweet, elegance, lembut…..memang best. Baunya tak kuat sampai memeningkan kepala, baunya tak tajam…. Yang paling best mampu bertahan hingga ke 8 jam. Dan paling penting mesra solat. Walaupun warna macam tu, tapi ia tak macam jenama yang lain yang kadangnya meninggalkan kesan pada pakaian dan rengsangan pada kulit. Sesuai sangat untuk dihadihkan pada yang tersayang, ibu, adik, kakak sebab harumannya sesuai untuk semua. Dan SURPRISE !!! ada limited edition perfume dari Erra tau FORGET ME NOT BY ERRA FAZIRA…  so nanti kita share lagi. Ohhh ye kalau korang nak cuba LOVEABLE BY ERRA FAZIRA nak bau seakan Erra boleh dapatkan segera dari En Dhani 012-2565969 / 019-2625969 dengan harga RM 49.90 (30ml)

Instagram :
https://www.instagram.com/perfumebyerrafazira/




5 comments:

  1. wah.. erra pon ada minyak wangi sendiri yea... ramai sangat artis dah kuarkan minyak wnagi, bermusim agaknya.. dulu, shawl dan tudung..heheheee

    ReplyDelete
  2. ramai artis duk buat perfume sendiri. waah kira wangi ala2 erra la ni. I like hehhe

    ReplyDelete
  3. rmi artis skarang ada kuarkn product perfume sdiri...not bad juga regenya

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign