Sep 9, 2016

Zombie Korea Dalam Train To Busan

Hasil carian imej untuk train to busan trailer

Apa ingat zombie ada dekat Hollywood je ek...kat Korea pun hadooo hehe. Bukat setakat Running Man, Rameyon, Kpop, kosmetik je ada di Korea, industri perfileman pun mantap-mantap tau. Terbaru Train To Busan memecah rekod 10 juta penonton sejak ditayangkan Ogos lalu. Mengisahkan geng-geng zombie yang sibuk mengikut dan mengacau penumpang trai ke Busan ni, sepanjang perjalanan tu macam-macam tragedi lah kan untuk mereka perangi virus ni. Pelakon pun best-best.heronya Gong Yoo..power-power....  Nak citer lebih...aku pun tak nengok lagi haha....Moh layan gambar-gambar je dulu...Nanti dah tengok...kita boleh share review ok...



Hasil carian imej untuk train to busan trailer

Hasil carian imej untuk train to busan trailer

Hasil carian imej untuk train to busan trailer


8 comments:

  1. Huyooo.. Cam menarik jerk cite ni.. Nak kene tengok ni..

    ReplyDelete
  2. macam best kan. PG tak tengok lagi ;)

    ReplyDelete
  3. saya sudah tonton film ni,, bestlah. tak kalah sama film hollywood

    ReplyDelete
  4. Nak tengok tp pakwe taknak bawakkan...huhubu

    ReplyDelete
  5. laaa movie betul ka ni..igtkan saja2 je depa wat cerita
    sbb depa duk edit poster tu ngan TRAIN TO KL yg baru2 ni train rosak tu kan..hahaha

    ReplyDelete
  6. Teringin sangat nak tengok... bila entah nak pi... Nak ajak anak buah la esok pergi tengok

    ReplyDelete
  7. dah tengok..mmg sangat best.mcm2 perasaan ada masa tgk citer ni..part hujung2 tu asyik nak nangis je..sedih kot :)

    ReplyDelete
  8. Macam menarik je cite ni..nak tgok jugak lah nanti..:D

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign