Oct 28, 2016

3D Gold stemcell Serum Dari My Beauty Herbs Rahsia Flawless Dan Glowing

Semakin meningkat usia semakin sensitif kulit wajah kita.  Macam aku dari remaja memang dah ada masalah kulit muka yang berminyak,  berjerawat dan sensitif. Alhamdulillah sekarang semuanya dah beransur pulih cuma nak hilangkan segala parut hitam,  parut jerawat selain nak mengecilkan liang pori.  Kulit muka aku ni jenis sensitif juga,  kalau ditepek krim,  gel yang banyak mesti akan timbul balik jerawat.  Mujur ada 3D Gold Stemcell Serum dari My Beauty Herbs . Calit² merecik bak kata Feeya Iskandar selaku duta.

Mesti ramai yang nak tahu rahsia glowing, flawless macam Cik Peeya tu kan,  rupanya. dia konsisten gunakan serum dari My Beauty Herbs ni lah,  wahhhh jejom lah kita cuba, banyak khasiat dan kelebihannya. Maklumlah dengan cuaca,  pencemaran sekarang,  kulit kita terlampau terdedah dengan kotoran,  pencemaran,  so kena rajinkan diri jaga kulit muka,  kesihatan semua sebelum terlambat. 



Berbanding,  krim,  gel atau losyen,  serum memang terbukti lebih berkesan dan bertindak pantas kerana serum bersifat lebih ringan,  halus,  jadi ia lebih mudah diserap oleh kulit.  3D Gold stemcell Serum ni merupakan produk buatan Malaysia, mendapat certificate GMP dan ia menggunakan bahan natural,  jadi ia selamat digunakan oleh semua jenis kulit, France formulated gitu. 



Suka sangat dengan packaging 3D Gold Stemcell Serum sangat elegan,  kena dengan nama gold tu kan. Kalau perasan,  ada penutup plastik bentuk daun,  tujuannya supaya tidak berlaku pembaziran serum, mana lah tahu letak dalam handbag terpicit ke,  anak² main ke... Kan dah selamat

Sebelum

Selepas 

Hampir 2 minggu juga konsisten guna 3D Gold Stemcell Serum ni,  memang dapat rasa kesannya,  rasa kulit muka lebih lembab,  halus dan cerah.  Lingkaran gelap bawah mata dan eyebag pun hilang tau. Bekad jerawat ni memang makan masa lah kan nak hilang,  kena konsisten. Hampir 12 tahun bekas jerawat ni haha,  mana boleh hilang sekelip mata kan. 

Antara khasiat 3D Gold Stemcell Serum yang lain :

  • Menghilangkan parut hitam
  • Hilangkan jeragat
  • Kecutkan jerawat
  • Nak kulit flawless
  • Dapatkan kulit tona sekata
  • Kecilkan liang pori
  • Petua kulit flawless
  • Melembapkan kulit muka
  • Anjalkan kulit muka
  • Kawal minyak muka
  • Cerahkan kulit wajah
  • Tegangkan kulit muka yang menggeleber
  • Hilangkan gelap bawah mata
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka





Cara penggunaan 3D Gold Stemcell Serum :

Boleh tengok klip demo cara penggunaan 3D Gold Stemcell Serum ni di link youtube kat atas tu,  sudikanlah subscribe sekali ok heheh.

  • Picitkan sedikit serum ke tapak tangan dan ratakan ke seluruh wajah secara ke atas
  • Seeloknya selepas bersihkan wajah atau selepas pakai toner,  untuk kesan efektif boleh pakai pagi dan malam disertai treatment krim
  • Pastikan sebelum pakai serum,  kulit muka bersih dan kering. 



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.








7 comments:

  1. wewit patut kulit nampak lawa hihihihi best pakai serum ni

    ReplyDelete
  2. all the best,,dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  3. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign