Oct 4, 2016

Demam Drama Korea SCARLET HEART

Scarlet Heart antara K-Drama yang tengah hot sekarang. Tayangan di Astro sama je masa tayangannya di Korea...wahhh feel sesangat. Scarlet Heart ni bukan macam cerita moden Korea yang lain. Ia berkisar tentang kerajaan di raja dulu-dulu. Baru tau yang Scarlet Heart ini merupakan drama adaptasi daripada novel porpular dari China iaitu Bu Bu Jing Xin.

Hasil carian imej untuk scarlet heart

Hasil carian imej untuk scarlet heart

Hasil carian imej untuk scarlet heart scene

Watak-watak utama Scarlet Heart :

Lee Joon-gi as 4th Prince Wang SoLee 
Ji-eun as Go Ha-jin / Hae SooKang 
Ha-neul as 8th Prince Wang Wook
Hong Jong-hyun as 3rd Prince Wang Yo

Hasil carian imej untuk scarlet heart

Banyak scene-scene yang best...kisah putera-putera raja yang berbeza personaliti, berebutkan si pembantu istana, Maharani yang jahat, Raja yang ada skandal, dan serius dengan anak-anak...kecurangan, pembelotan, kesetiaan, kesengsaraan dan banyak lagi. Kena tengok sendiri baru lebih feel... Ost pun syiokkk woooo


Hasil carian imej untuk scarlet heart scene








8 comments:

  1. Drama ini memang best..
    sha ada tengok yang versi cina tapi x habis..
    Yg versi korea nie belum sempat tgk lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cina versi putera botak2 kan...mesti best kan...

      Delete
  2. suka drama epik..tapi korea belum pernah tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah best kan citer epik.... k-epik best juga

      Delete
  3. Ok, cecepat masuk dlm list k-drama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. palli palli ...jgn lupa share list kdrama awk... hehehe

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign