Oct 23, 2016

Dendan / Dandan Rambut Si Kecil

Dendan / dandan rambut...  Cute je bila buat kat rambut bebudak kecik.  Masa kecik² dulu selalu main rambut kawan,  sepupu yang panjang utk buat dendan... Masa tingkatan pun rambut panjang,  buat dendan sendiri heheh.  3 bahagian rambut yang dipintal menjadi 1 bahagian yang cantik dan unik


Isabella baru umur 2 tahun,  rambutnya lepas potong jambul dulu memang tak pernah potong dan rasanya takkan potong buat masa ni.  Tapi papanya ada ura² suruh potong bila nampak Bella struggle dengan rambut seciput nye tu heheh.  Selalu ikat,  simpul dan lepas je rambut Bella,  semalam duk main² rambut dia,  boleh dendan dah,  tengah belakang dah rambut ny,  Abang Adam dia kata rambut Let It Go ( Elsa ) hehe,  dulu Bella rimas main rambut dia,  tapi bila kita kata,  puji wahhhh lembut,  wangi,  cantik rambut Bella,  menyengeh sampai sudah,  siap hulur kepala suruh pegang haha...

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign