Dendan / Dandan Rambut Si Kecil

by - October 23, 2016

Dendan / dandan rambut...  Cute je bila buat kat rambut bebudak kecik.  Masa kecik² dulu selalu main rambut kawan,  sepupu yang panjang utk buat dendan... Masa tingkatan pun rambut panjang,  buat dendan sendiri heheh.  3 bahagian rambut yang dipintal menjadi 1 bahagian yang cantik dan unik


Isabella baru umur 2 tahun,  rambutnya lepas potong jambul dulu memang tak pernah potong dan rasanya takkan potong buat masa ni.  Tapi papanya ada ura² suruh potong bila nampak Bella struggle dengan rambut seciput nye tu heheh.  Selalu ikat,  simpul dan lepas je rambut Bella,  semalam duk main² rambut dia,  boleh dendan dah,  tengah belakang dah rambut ny,  Abang Adam dia kata rambut Let It Go ( Elsa ) hehe,  dulu Bella rimas main rambut dia,  tapi bila kita kata,  puji wahhhh lembut,  wangi,  cantik rambut Bella,  menyengeh sampai sudah,  siap hulur kepala suruh pegang haha...

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish