Macaroni Cheese Sedap Di Kenny Rogers

by - October 12, 2016


Kenny Rogers antara tempat makan kegemaran anak² dan en.shomi.... Tapi tak de lah selalu makan kat sini,  kadang² boleh lah....  Kopak nanti hehe.  Last week kot lepas jenjalan,  pergi event rasanya,  nak belanja anak² dengan en.shomi makan,  terus dorang ajak p KR


Biasa makan heavy² hidangan ayam panggang punya set,  tapi kali ni tak,  katanya dah kenyang... Tapi nak layan anak² makan,  so kami pilih hidangan santai je... Macam biasa minuman pilihan 2 sejoli Triple Passion  dan Minty Passion Mocktail... Hokey tak rekomen utk bebudak... Sebab berasaskan karbonat,  gas² gitu. 

Cheezy Bowl

Egg Sandwich with Fresh Fruit

Makan pulak,  kami cuba Cheezy Bowl dan Sandwich untuk en.shomi. Wahhh macam best je cheezy bowl tu, ada mini sosej dan macaroni & cheese.  Tak sangka sedap... Biasalah kat KR ni berkonsepkan healthy food . Sosej dengan tomato sos,  sedap.... Sosej direbus tau bukan goreng. Macaroni Cheese tu sedap,  kuat rasa cheese...  non bake... Sandwich biasa² je....  Macam buat di rumah muahaha.  Total lbh kurang RM 50 kot.... Alih² en.shomi yg belanja... Katanya simpan je duit tu. Alhamdulillah mudahan murah rezeki awk kesayangan

You May Also Like

1 ulasan

  1. Hihiii.. paling SB suka bila.."Katanya simpan je duit tu.".. dan cik ahbang belanja..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish