Oct 12, 2016

Macaroni Cheese Sedap Di Kenny Rogers


Kenny Rogers antara tempat makan kegemaran anak² dan en.shomi.... Tapi tak de lah selalu makan kat sini,  kadang² boleh lah....  Kopak nanti hehe.  Last week kot lepas jenjalan,  pergi event rasanya,  nak belanja anak² dengan en.shomi makan,  terus dorang ajak p KR


Biasa makan heavy² hidangan ayam panggang punya set,  tapi kali ni tak,  katanya dah kenyang... Tapi nak layan anak² makan,  so kami pilih hidangan santai je... Macam biasa minuman pilihan 2 sejoli Triple Passion  dan Minty Passion Mocktail... Hokey tak rekomen utk bebudak... Sebab berasaskan karbonat,  gas² gitu. 

Cheezy Bowl

Egg Sandwich with Fresh Fruit

Makan pulak,  kami cuba Cheezy Bowl dan Sandwich untuk en.shomi. Wahhh macam best je cheezy bowl tu, ada mini sosej dan macaroni & cheese.  Tak sangka sedap... Biasalah kat KR ni berkonsepkan healthy food . Sosej dengan tomato sos,  sedap.... Sosej direbus tau bukan goreng. Macaroni Cheese tu sedap,  kuat rasa cheese...  non bake... Sandwich biasa² je....  Macam buat di rumah muahaha.  Total lbh kurang RM 50 kot.... Alih² en.shomi yg belanja... Katanya simpan je duit tu. Alhamdulillah mudahan murah rezeki awk kesayangan

1 comment:

  1. Hihiii.. paling SB suka bila.."Katanya simpan je duit tu.".. dan cik ahbang belanja..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign