Name Card Terbaru Mama Darwiish

October 01, 2016

Blogger pun nak kena ada name card / business card ke?  Depends pada blogger tu sendiri,  kalau rasa perlu... perlu lah kan.  Macam aku,  perlu kot... kalau dulu buat card untuk dibagi pada pemenang² contest,  join mana² bloggers event,  tukar² kad. Kalau pergi event invitation pun kena agihkan kad untuk PR dan rakan media... Alaaaa untuk off line network marketing...


Kad lama lebih sarat :p

First batch dulu order pada Fizz Graphic...  Dulu meriah sikit,  ikut header juga,  ada pink²...Nampak sarat sikit.  So kali ni tempah dari blogget comel Zaza Iman urah,  cepar,  profesional dan cantik kualiti. RM55 untuk 3 kotak siap postage. Tak sampai seminggu proses belian kad dari zaza bermula dari design. Kali ni kad Mama Darwiish lebih simple,  just nice....  Sama juga... Base on blog header....

You Might Also Like

8 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG