Oct 1, 2016

Name Card Terbaru Mama Darwiish

Blogger pun nak kena ada name card / business card ke?  Depends pada blogger tu sendiri,  kalau rasa perlu... perlu lah kan.  Macam aku,  perlu kot... kalau dulu buat card untuk dibagi pada pemenang² contest,  join mana² bloggers event,  tukar² kad. Kalau pergi event invitation pun kena agihkan kad untuk PR dan rakan media... Alaaaa untuk off line network marketing...


Kad lama lebih sarat :p

First batch dulu order pada Fizz Graphic...  Dulu meriah sikit,  ikut header juga,  ada pink²...Nampak sarat sikit.  So kali ni tempah dari blogget comel Zaza Iman urah,  cepar,  profesional dan cantik kualiti. RM55 untuk 3 kotak siap postage. Tak sampai seminggu proses belian kad dari zaza bermula dari design. Kali ni kad Mama Darwiish lebih simple,  just nice....  Sama juga... Base on blog header....

8 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign