Online Jigsaw Puzzles Di JSPuzzles

by - October 20, 2016

JSPuzzles antara permainan online yang interaktif dan menarik yang boleh dimainkan seisi keluarga. Kalau zaman kita dulu puzzle kena susun kepingannya kan, kalau hilang satu keping puzzles tu, riuh satu rumah hehe. Sekarang dengan http://www.jspuzzles.com/, jigsaw puzzles dah boleh dimainkan secara online. So daripada anak-anak kita main mainan yang melalaikan, apakata kita perkenalkan mereka dengan permainan puzzles secara online. Diaorang boleh belajar untuk fokus, bersabar dan berusaha untuk melengkapkan setiap kepingan puzzles.



JSPuzzles di boleh dimaikan secara percuma. Kalau nak daftar pun boleh. Dan paling best di JSPuzzles terdapat pelbagai gambar puzzles yang boleh kita pilih , ada gambar haiwan, kenderaan, bangunan, pemandangan dan banyak lagi. Dan boleh pilih berapa kepingan puzzles yang korang nak main, lagi banyak jumplah kepingan puzzles, makin mencabar korang dan selesaikan. Ada 9 - 225 kepingan puzzle, pilih je nak kepingan kecil atau besar.







You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish