Nov 9, 2016

Ayam Tandoori Garam Masala - The Chicken Rice Shop

The Chiken Rice Shop... Lama dah tak makan... Last weekend teringin nak makan nasi ayam kat sana, suka dengan sambal cili dan halia nya. Kami makan di TCRS Aeon Anggun Rawang je. Kebetulan ada menu baru heheh Ayam Tandoori Garam Masala...so kami pun order set yang ada menu baru ni...




Best ayam Tandoori Garam Masala sama je kaler dengan kedai mamak, rasa tak sure sebab ni first time makan garam masala...tapi first bite ada bau macam ketiak mamak kah² ( just kidding ) sedap la....dip dengan sos kaler mint² ni, ras
a pun mint macam campur yogurt atau cheese....sedap bila perah sikit asam limau
Yang lain macam biasalah ada Nasi Ayam, Suo Sayur, Park Choy Oyster, Pai Tee dan Roasted Chicken dan ada Chicken Wing


Seronok tengok anak² makan berselera.... Papa dorang pun sama kekek.Budak² menu cam gini memang dorang suka kan..ada sup²..... Total damage RM50 hehe... Servis lambat kalau ramai 😂

7 comments:

  1. Replies
    1. Tu lah....angau kat nasi ayam...kerabu x sangat sebab mahal nau²😆

      Delete
  2. macam best jer.. boleh cuba nanti ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best jue kena ngan mint dip tu uishhh cam nak mintak topup je

      Delete
  3. Assalamualaikum..wahh mcm sedap je. Lama tak masuk chicken rice shop ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.Sheila...nanti cuba tau...dap²😋

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign