ENCHANTEUR PARIS Wangian Berpanjangan

by - November 15, 2016

Enchanteur Paris antara jenama produk penjagaan peribadi dan wangian diinspirasi dari Perancis yang aku suka dan guna sejak zaman sekolah asrama dulu. Memang suka seleksi wangian Enchanture Paris sebab wangiannya tak keterlaluan, tak tajam sangat dan yang penting harganya yang murah. Bersesuaian dengan cuaca, cara hidup rakyat Malaysia, Enchanture Paris memasarkan rangkaian terbaru yang sesuai untuk penjagaan kesihatan kulit disamping kekal wangi, segar berpanjangan seperti serum, deodoran bebola dan perfum dalam 3 pilihan iaitu :

Rangakaian Enchanture Paris

Mon Amie
Belle Amour
Adore


Parfum Anti Perspirant Deodrant

Parfum Deo Mist


Mon Amie ( Kuning )
Wangian Mon Amie sesuai digunakan diwaktu santai, hang out, outing bersama keluarga, rakan² sebab wangiannya lebih ringan, segar dan paling penting melindungi dan melembabkan kulit kerana mengandungi Ultra Hyaluronic dan Minyak Zaitun. Selain Whitening & Refreshing Parfum Lotion ada juga Whitening & Refreshing Parfum Anti-Raspirant Deodarant
dan Double Moisture Parfum Serum

Parfum Lotion

Parfum Serun


Adore ( Purple )
Wangian daripada bungaan dan buahan, sesuai untuk lebih keyakinan. Dan paling best ia mampu melindungi kulit daripada kuman, pencemaran dan sinar UV. Antibacterial Care Parfum Lotion, Parfume Deo Mist yang mampu tahan sehingga 24 jam lamanyaBelle Amour ( Pink )
Wangian ni lebih kewanitaan, romantik dan sensual, dengan 3x ganda kuasa pencerahan supaya kulit lebih cerah, berseri dengan Ekstrak Lukoris, Sakura dan Vitamin B3 yang boleh mencerahkan kawasan bawah lengan, lutut dan sebagainya.

Enchanture Paris


Boleh dapatkan rangkaian produk Enchanteur Paris dengan harga rm 7.90 / RM 7.50 (85ml / 100 ml) bagi jenis botol dengan harga RM 18.00 / RM 16.95 (275ml / 300ml). Deodoran wangian anti peluh Enchanteur Paris hanya RM 8.70. Untuk info selanjutnya  boleh layari :  


Web:


You May Also Like

4 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish