Nov 15, 2016

ENCHANTEUR PARIS Wangian Berpanjangan

Enchanteur Paris antara jenama produk penjagaan peribadi dan wangian diinspirasi dari Perancis yang aku suka dan guna sejak zaman sekolah asrama dulu. Memang suka seleksi wangian Enchanture Paris sebab wangiannya tak keterlaluan, tak tajam sangat dan yang penting harganya yang murah. Bersesuaian dengan cuaca, cara hidup rakyat Malaysia, Enchanture Paris memasarkan rangkaian terbaru yang sesuai untuk penjagaan kesihatan kulit disamping kekal wangi, segar berpanjangan seperti serum, deodoran bebola dan perfum dalam 3 pilihan iaitu :

Rangakaian Enchanture Paris

Mon Amie
Belle Amour
Adore


Parfum Anti Perspirant Deodrant

Parfum Deo Mist


Mon Amie ( Kuning )
Wangian Mon Amie sesuai digunakan diwaktu santai, hang out, outing bersama keluarga, rakan² sebab wangiannya lebih ringan, segar dan paling penting melindungi dan melembabkan kulit kerana mengandungi Ultra Hyaluronic dan Minyak Zaitun. Selain Whitening & Refreshing Parfum Lotion ada juga Whitening & Refreshing Parfum Anti-Raspirant Deodarant
dan Double Moisture Parfum Serum

Parfum Lotion

Parfum Serun


Adore ( Purple )
Wangian daripada bungaan dan buahan, sesuai untuk lebih keyakinan. Dan paling best ia mampu melindungi kulit daripada kuman, pencemaran dan sinar UV. Antibacterial Care Parfum Lotion, Parfume Deo Mist yang mampu tahan sehingga 24 jam lamanya



Belle Amour ( Pink )
Wangian ni lebih kewanitaan, romantik dan sensual, dengan 3x ganda kuasa pencerahan supaya kulit lebih cerah, berseri dengan Ekstrak Lukoris, Sakura dan Vitamin B3 yang boleh mencerahkan kawasan bawah lengan, lutut dan sebagainya.

Enchanture Paris


Boleh dapatkan rangkaian produk Enchanteur Paris dengan harga rm 7.90 / RM 7.50 (85ml / 100 ml) bagi jenis botol dengan harga RM 18.00 / RM 16.95 (275ml / 300ml). Deodoran wangian anti peluh Enchanteur Paris hanya RM 8.70. Untuk info selanjutnya  boleh layari :  


Web:


4 comments:

  1. Replies
    1. Kan kak, wangian sekarang berbeza dengan versi lama tu

      Delete
  2. enchanter memang best. bau dia semua romantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ....sesuai sesangat....murah pun murah

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign