EPHYRA Collagen Untuk Cantik, Sihat & Bertenaga

by - November 07, 2016

Kolagen sememangnya penting untuk badan kita  untuk kesihatan Dalam badan kita sememangnya ada kolagen semulajadi di kulit, kuku, rambut dan banyak lagi, tapi semakin kita berusia, makin kuranglah kolagen tu, mulalah masalah kulit kusam, berkedut, rambut rapuh,  kuku rapuh, sakit sendi dan segala macam. So untuk cover balik kolagen yang makin berkurang tu, aku pilih minuman kolagen dari Ephyra. Actually ini bukan kali pertama tau....sejak mengandungkan Isabella lagi aku amalkan Ephyra Collagen ni, ye ibu mengandung 6-7 bulan ke atas, dalam pantang, kanak² atas 4 tahun, lelaki, perempauan, remaja, nenek² semua boleh amalkan tau


Antara sebab utama aku setia dengan Ephyra Collagen ni sebab ianya memang terbukti HALAL oleh JAKIM, selamat diamalkan dan diiktiraf KKM selain memenangi Anugerah Super Health Brand  2015 -2017 selain  ribuan testimoni berjaya tau. Dan Ephyra diperbuat daripada bahan semulajadi yang sememangnya berkualiti, berkhasiat tinggi seperti kolagen ikan laut dalam, acai beri, gam akasia, salmon ovari petida, ekstrak bunga marigold, serbuk tomato, superberi, astaxanthin dan acerolla ceri




Cara pengambilan pun mudah.....hanya perlu shake atau larutkan sepeket Ephyra Collagen bersama 180ml air suam atau sejuk..... Lepas tu boleh minum .... Kalau nak kesan lebih awesome minum 2x sehari....sebelum sarapan dan sebelum tidur



1 paket Ephyra + 180ml air suam / sejuj

Minum Ephyra 2x sehari



Kesannya korang boleh rasai sendiri seawal 10 hari. Macam aku kulit muka ni memang kusam, berminyak tu kurang dah....cuma yang tinggal parut dan bekas jerawat. Kadang tu ada lingkaran gelap bawah mata. Alhamdulillah sekarang nampak cerah, glowing.... halus dan paling aku suka parut jerawat tu makin pudar dan lubang bekas jerawat tu pun makin halus. Kalau bab rambut pula, memang kurang dah masalah rambut gugur.... Bertenaga sepanjang hari...kadang tu tak makan tengah hari...sebab maintain kenyang heheh...kalau korang yang menyusukan anak tu....meriahlah susu korang dan pada yang ada masalah jerawat belakang badan pun boleh guna untuk satu baan Banyak sangat keistimewaan Ephyra ni....


Sebelum & selepas amalkan Ephyra
  • Kulit lebih anjal, halus dan lebih cerah berseri
  • Membantu merawat masalah kulit
  • Anti-wrinkles
  • Anti-aging
  • Rambut lebih sihat, lembut dan kuat
  • Melancarkan sistem pencernaan badan
  • Kurangkan kadar kolestrol
  • Meningkatkan tenaga dan ingatan
  • Menguatkan sistem imunisasi
  • Mengurangkan selera makan 
  • Mengawal berat badan
  • Melegakan sakit sendi dan arthritis
  • Merawat jerawat, jeragat
E
Kalau produk tu bagus mesti ada tiruan kan ... So pastikan korang beli yang original, daripada stokis atau agen berhampiran. Barulah dapat kesan yang bagus selain dijamin selamat. Cara nak pastikan ianya original, kena imbas QR kod seperti gambar dibawah atau untuk info lanjut boleh terus ke Ephyra Oceanlife2u




You May Also Like

2 ulasan

  1. Dulu wajah nampak agak kering dan tak lembab kan...tgk yaang terkini nampak kulit lembab dan sekata dah...alhamdulilah...seronok amal ephyra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak...masalah minyak² tak ada dah....tetiba kering plak...mujur ada ephyra😍

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish