Minuman Berasaskan Stevia Di PapaRich

by - November 26, 2016

Paparich antara cafe / kopitiam yang memang fav aku dari zaman bujangan haha. Last week bawa anak main di Jungle Gym, Atria Shopping Gallery...so sambil tunggu anak...kita lepak di Paparich, perut berkeroncong. Papa dorang monitor anak² main.


Menu Minuman Berasaskan Stevia

Belek² menu, padahal memang dah set dalam kepala nak makan Paparich Asam Laksa dan Papa Cham. Tapi tertengok menu minuman baru ... Baru ke atau aku yang lama tak datang hehe. Menu baru minuman berasaskan Stevia ...wah sesuai sangat pada korang yang on diet, yang tengah jaga makan, stevia ni sejenis gula atau manisan semulajadi yang tiada kalori....kiranya altenatif untuk minum manis cara sihat. Si aku cuba Stevia White Coffee Papa Cham Ice




Memang syiok.... Asam Laksa pun memuaskan, Papa Cham pun awesomr, wifi pun ok.... Servis pun laju, bersih .... So rekemen kat korang makan² kat sini bila ke Atria Shopping Gallery, total cost dalam RM25+

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish