Nov 15, 2016

Rezeki Anak² Dari Blog

Alhamdulillah, rezeki Allah tu datang dalam pelbagai bentuk...kesihatan, kebahagiaan, kegembiraan dan sebagainya. Dengan berblog juga...Alhamdulliah terselit rezeki buat Darwiish dan Bella...selain mama nya heheh. Kadang tu hadiah yang dapat tu tak terfikir pun nak beli nak pula di zaman gawat ni kan. Tapi Alhamdulillah


RM99 set Play Doh

2 pek susu Adam, 2 pek susu Bella, RM200 shopping voucher

RM100 Produk Carrie Junior

Produk Cetaphil + RM500 workshop

Mary Kay Nail Leq

MBH Stemcell & Krim

Alhamdulillah, rezeki kan. Kebelakangan ni tak dapat nak join giveaway, contest di blog² just join dari FB, IG je.... Rindu nak berGA lagi.... All the best semua....Moga murah rezeki korang semua






14 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign