Rezeki Anak² Dari Blog

by - November 15, 2016

Alhamdulillah, rezeki Allah tu datang dalam pelbagai bentuk...kesihatan, kebahagiaan, kegembiraan dan sebagainya. Dengan berblog juga...Alhamdulliah terselit rezeki buat Darwiish dan Bella...selain mama nya heheh. Kadang tu hadiah yang dapat tu tak terfikir pun nak beli nak pula di zaman gawat ni kan. Tapi Alhamdulillah


RM99 set Play Doh

2 pek susu Adam, 2 pek susu Bella, RM200 shopping voucher

RM100 Produk Carrie Junior

Produk Cetaphil + RM500 workshop

Mary Kay Nail Leq

MBH Stemcell & Krim

Alhamdulillah, rezeki kan. Kebelakangan ni tak dapat nak join giveaway, contest di blog² just join dari FB, IG je.... Rindu nak berGA lagi.... All the best semua....Moga murah rezeki korang semua






You May Also Like

14 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish