Nov 26, 2016

Riang Ria Anak2 Di Jungle Gym Atria Shopping Galley

Hujung minggu mesti nak curi masa bawa anak² jenjalan makan², main² diluar. Last week tebus free voucher di Jungle Gym Atria Shopping Gallery... Sebelum ni pernah pergi Jungle Gym Bangsar Shopoing Centre, aku rekemen korang pergi yang kat sini sebab lebih banyak mainan dan luas selain banyak tempat makan dan lepak² untuk mak bapak hehe.


Biasalah pergi time weekend, memang ramai lah pengunjung dari pengunjung tempatan sampai lah pelancong. Main lah berapa lama pun nak main, mak bapak boleh masuk sekali. Kalau mak bapak bosan lama sangat, boleh lah santai² di cafe atau movie room yang disediakan. Nak solat pun tak ada masalah ada surau di setiap aras Atria Shopping Gallery, sebelah je.





Macam anak yang usia 3 tahun ke bawah boleh section mainan Babyland yang sesuai dengan dorang, so tak ada lah bercampur dengan anak² yang besar. Nak masuk Jungle Gym standby dari rumah bawa stokin, kalau x bawa boleh beli di kaunter. Semua kena pakai stokin untuk elakkan kecederaan dan untuk lebih hygyne.



Memang seronok anak² bereksplorasi, sampai dorang lupa nak makan, tak mau balik. Siap dengan mak bapak main hehe. Macam² ada Ball Pit, Crawling Tunnels, Air Guns, Trampoline, Basket Ball Mini, Fun Mag Wall semua

3 comments:

  1. yuhu... seronoknya anak2 bila dpt mainan... kita pun hepi tgk diorg hepi

    ReplyDelete
  2. menarik ... nanti boleh try anak2 ke sini

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign