Nov 10, 2016

Spek Mata Murah Di Berjaya Times Square

Spek mata murah tak bermakna tak berkualiti dan tak selamat. Kena pandai survey dan pilih. Kebetulan memang tengah mencari spek mata / kaca mata baru.... Maklumlah yang sebelum ni kaki nya sebelah dah patah... Memang yang tu khas utuk pakai dirumah, sampai dilekat dengan salotape hahah. Yang lagi satu tu kononnya  untuk jenjalan...murah juga beli dulu RM120 ..tapi bingkai berat lah pulak...pakai lama sikit dah berbekas batang hidung

RM99 je
Kali ni survey yang murah tapi cantik dan trendy ala² kpop star muahaha. Murah sangat spek mata kat sini RM99 siap semua dari frame, cermin dan power. Pilihan pun banyak..ala² kpop bingkai besar, kaler² rambang jugak mata dibuatnya


Lokasi depan Restoren SoPoong...dia buka booth, tapi siap skali khismat cek mata semua.... Kedainya dekat level 5... Tunggu sejam dah siao...kalau time ramai kena tunggu 2 jam... Bolehlah merewang dalam mall dulu. Puas hati setakat ni, cantik, kemas , bingkai ringan tahan lasak dan best sebab ada waranti 2 tahun...kedai optik lain jarang kot ada waranti ni. Buatan Jepun...dan kalau beli 2 spek dapat harga RM160 je....dan akan dapat free 1 kalau cukup 10x kita beli spek dari mereka....siap bagu kad untuk tanda haha

2 comments:

  1. murah sis spek tu.... mmg berbaloi...

    ReplyDelete
  2. wahh ada warantii. sblm ni beli spek tak pernah ada waranti. :o

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign