Dec 31, 2016

BabyLove Playpants NanoPower Plus Malaysia ( Review )

Pemilihan lampin pakai buang / dypers tersangatlah penting, tak boleh dipandang remeh sebab ia akan memberi efek kepada anak² yang memakainya. Jangan terlalu kedekut atau berkira untuk berbelanja untuk keselesaan anak² mengikut kemampuan. Pemakaian dypers yang tak sesuai dengan kulit anak² boleh mebuatkan kulit mereka kemerahan, terjadinya ruam panas, ruam lampin dan paling menyakitkan..... Melecet dibahagian celah peha. BabyLove Playpants didatangkan dengan NanoPower Plus™ terbukti berkesan melindungi kulit anak² serta melindungi dari sebarang kebasahan dan kebocoran.


BabyLove PlayPants NanoPower Plus


BabyLove Playpants ni lebih mudah dipakaikan kepada si manja berbanding dyper jenis tape tu, sebab konsepnya pakai sarung je macam seluar tu. Senang tak perlu baring² kan anak..... Heheh...nak pula pada anak² yang tak reti duk diam tu kan



Kelebihan BabyLove Playpants :
  • 2x ganda kuasa penyerapan dengan manik gel yang halus didalam lapisan fabrik walai hanya senipis 1 mm dengan NanoPower Plus™ yang dipaternkan dibawah The US
  • Memberi keselesaan dan kering sepanjang masa dengan lapisan Bubble Soft
  • Menyegarkan dengan pengedaran udara yang sempurna dengan adanya Air Flow Back Shed
  • Strechy Waist Elastic yang memberikan keselesaan terutama pada bahagian pinggang dan peha
  • Standing Leak Guard mampu menahan kebocoran dan lelehan air kencing mahupun najis
  • 2 pattern comel setiap pek
  • Ada pilihan dalam saiz S, M, L, XL dan XXL

Bahagian Depan

Bahagian Belakang

Bahagian dalam BabyLove Playpants NanoPower Plus

Buat si Isabella yang agak cerewet dengan pemakaian dypers / pants...setakat ni tak ada lagi rungutan darinya heheh. Tak ada mengadu gatal² mahuoun bocor...bebas dia bergerak, beemain, tak ada terlocot ataupun tercabut sebab potongannya fit dengan saiz

Selesa dibahagian pinggang


Pada ibu bapa yang nak mencuba pakai BabyLove Playpants NanoPower Plus ni boleh beli secara online di http://www.lazada.com.my/baby-love-official-store/?searchredirect=baby+love+official+store sebab ada promosi BUY 1 FREE 1 sementara stok masih ada


No comments:

Post a Comment

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign