Dec 1, 2016

Barang Diterima Tak Sama Dengan Gambar Website

1st time kot terkena hal macam ni, usha dekat website punyalah cun, solid je produk tu tetiba barang yang kita terima tak seindah rupa. Ni hah aku ada beli Portable Baking Hand Mxer With Detachable Stainless Steel (Pink) dari Lazada.... Selalu belian aku cun, ok je takde masalah...tetiba kali ni buat spoil mood aje. Nak di return, paham² lah leceh, kena isi form, hantar curier, kos permulaan kena tanggung dulu nanti boleh claim....emmm makan masa kot..... 

Cantik full of pink

Stand kaler putih...wat the f***###

Beli Portable Baking Hand Mxer With Detachable Stainless Steel (Pink) sebab mixer lama blade nya dah hilang, so beli lah jenama manja² ni untuk baking² manja, kena pula dengan kaler pink.... Dalam website semua pink kecuali stainless steel bowl tu...sekali buka kotak.... Dah stand kaler putih....dah macam ape ntah.... Yang lain part² lain ok, cun, complete....emmmm hadap je lah..... Setakat nak tukar kaler yang belum tentu ada....menunggu berminggu pulak....so guna je lah redha je la....Hope lepas ni pihak Lazada dapat semak , kaji, selidik, atasi dan tangani masalah macam ni, rupanya ada juga kengkawan yang kena kes macam ni. Terkilan juga sebab sebelum ni memang kaki Lazada....servis ok je...tapi opppps x serik pun shopping di Lazada..... Apa² dah hantar komplen pada pihak customer care. 



3 comments:

  1. tulah risaunya kalau beli online...bila dah terkena macam ni...redha jelah..pernah jugak beli beg kat shopping online..tapi yang diterima tak memuaskan hati..

    ReplyDelete
  2. Adoi.. Memang tak best bila jadi gini..
    Dalam gambar dah cun melecun dah pink tu..
    Tapi bila sampai.. adoi..
    Sabar ye sis..

    ReplyDelete
  3. Kesilapan teknikal maybe. hehe.. Tapi pihak bertanggungjawab perlu double check utk kepuasan pelanggan... kan3x...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign