Business Card Case / Holder Murah Di Daiso

by - December 17, 2016

Wahhh bisness ape kau ni sampai nak bercard case bagai πŸ˜… Macam gempak je kan haha... Jangan tunggu gempak baru nak arrange barang bagi kemas heheh. Ni hah dah lama cari case untuk bisness kad.... Pernah jumpa mak aiii sampai RM20+ memang taklah aku nak beli....nak letak kad je pun...baik ku usung card box yang free tu...tapi nampak tak pro sgt guna kotak tu...lagi satu besar gedabak.... susah lah.... Jenjalan Daiso Mid Valley baru terjumpa business card case ni... RM5.30 termasuk GST...Pada yang x tahu...Daiso ni menjual bermacam barangan dari Jepun / Cina dengan harga RM5.30πŸ‘ ada entri kat SINI

Cantik tak card case ni ?

Business Card Case Daiso RM5.30

Wahhh merelit kan stainless card case ni...yang ni warna silver...cari warna gold tak ada...xtually byk lg design...tapi berkenan yg cam gini...simple...kerllassss sgtπŸ˜… dan slim

Slim 😘

Boleh muatkan 40 keping business card...ada yang saiz boleh.muatkan 10-30 card. So lepas ni pergi event senang selit je dalam jeans, bag ke....simple mudah...just flip kan aje penutup...siap boleh buat cermin muahaha

You May Also Like

2 ulasan

  1. nanti nak cari gak la..walaupun jarang gi event..haha

    ReplyDelete
  2. cantik!

    jom follow blog baru MG

    http://perempuanrongak.blogspot.my

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish