Dec 5, 2016

Detox Lebih Mudah Dengan Passion D'tox ( Live.Eat.Slim )

Pernah tak korang rasa pelik bila amalkan vitamin, ubatan, supplement atau produk untuk kurus susah untuk nampak kesan. Kadang tu macam tak meninggalkan kesan je. Kalau nak tahu sebelum kita consume apa² ubatan, vitamin, supplement dan sebagainya kita kena pastikan badan kita bebas toksin. Toksin yang ada dalam badan, usus kita tu lah yang membuatkan segala nutrien susah untuk diserap. Detox ni tersangat lah penting kerana ia cara terbaik untuk singkirkan segala toksin berbahaya, lemak dan kolestrol jahat dalam badan kita. Bila dah detox, usus pun jadi sihat, penghadaman pun bagus selain meningkatkan kadar metabolisme dan kesihatan badan. Dengan Passion D'tox kita boleh detox dengan lebih mudah, cepat dan berkesan dan yang penting secara semulajadi dan 100% organik.


Passion D'tox

Kenapa perlu Detox ?

Tersangatlah perlu, usus kita macam paip singki tu, kalau tak dicuci makin menebal kotoran dan makin lama tersubat. Lebih kurang macam tu lah perumpamaannya. Kita makan segala makanan berminyak, minuman manis.... Sisa makanan akan melekat pada dinding usus...kalau kita tak detox nanti timbullah masalah sakit perut, sembelit , bau mulut, pertambahan berat badan dan boleh menyebabkan kanser kolon, kanser hati dan sebagainya.

Usus yang sihat dan sebaliknya

Passion D'tox ni merupakan minuman detox semulajadi yang kaya dengan variasi fiber , berries dan passion fruit. Dalam.sekotak ni ada 125g x 15 sachet Passion D'tox. Cantikkan packaging nya. Dan yang paling penting Passion D'tox disahkan Halal oleh JAKIM, dan disahkan selamat oleh KKM dan GMP selain nilai insurans Passion D'tox adalah RM 2000,000

125g x 15 sachet Passion D'tox
Selamat, mudah dan berkesan untuk detox


Kandungan Passion D'tox :
  • Passion Fruits
  • Citric Acid
  • Psylium Husk
  • Wheat Grass
  • Isomelto Oligo Sacccharide
  • Fresh Fruits Powder ( peaches , partial orang



Khasiat Passion D'Tox :
  • Kaya Vitamin A & E
  • Mencuci usus / kolon secara semulajadi
  • Mengurangkan kolestrol dan lemak jahat
  • Dihasilkan secara semulajadi dan clinically formulated
  • Tiada gula, pewarna, laxative tambahan
  • Tiada kesan sampingan
  • Mencerah, melembabkan kulit
  • Anti-aging




Cara penyediaan :

Mudah je, bancuh 1 sachet Passion D'tox dengan 150ml air kosong, kacau sebati atau shake² je....terus minum...jangan tunggu lama² nanti jadi kental macam jelly sebab wheat husk tu.mengembang heheh. Bau....rasa memang best , rasa Passion Fruit..segar je, tak memuakkan. Minum sekali sehari sebelum tidur. Boleh diamalkan oleh lelaki, perempuan, tua, muda....cuma wanita mengandung dan kanak² je tak boleh ambil Passion D'tox ni. Bagi yang breastfeed pun boleh

Passion D'tox yang siap dibancuh
Yeahhh sedap rasa buah markisa

Huh lepas minum korang akan kenyang, lena tidur dan pagi² besok...korang akan ke toilet....hehe...membuang dengan jayanya. Jangan lupa banyakkan minum air kosong. Untuk maklumat lanjut boleh ke : https://www.facebook.com/passiondtoxmalaysia


3 comments:

  1. Makin mudah dah sekarang nak detox badan..
    Boleh try nanti..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  2. Pika dah cuba jugak Passion d'tox ni. So far Alhamdulillah..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign