Dec 17, 2016

Tokyo Ramen Sedap Di SUKIYA TOKYO BOWLS & NOODLES

Tokyo Ramen atau mee Jepun rasanya ni 1st time kot merasa ..selain mee soba semua tu. Kalau ramen Korea curly² macam maggi kan....tapi Tokyo ramen ni lurus je...macam angle hair pasta. Kebetulan hati tu ada tunggu client di Mid Valley, siap² urusan terus ke Sukiya Tokyo Bowls & Noodles ... Area Aeon kat level LG x silap.... Mula tu confius juga Halal ke tak Sukiya ni....Alhamdulillah ada certificated Halal...apalagi terus beratur hehe...Boleh tahan ramainya yang beratur

Sukiya Bowls & Noodles Mid Valley
Menu Sukiya

Tetiba blur nak order apa...sebab 1st time kan, kalau sushi, tepayanki tu biasa lah juga😅 tengok pula semuanya clear sup, curry macam tak pedas je..terus tanya staff Sukiya mana yg pedas hehe... Dan aku order Tokyo Ramen With Chicken Meat RM 9.40

Tokyo Ramen With Chicken Meat RM9.40



Kalau korang suka pedas disediakan side dish dibahagian tepi kauter, si aku ambik Tokyo Chilli Flakes, Ginger Pickles dan Chilli Pickles... Pehh serius baru lah terangkat... Ramen Tokyo ni lebih halus dan ringan dari mee tarik...lebih sedap...sup pun sedap...ayam tu lembut je.... Makanan sihat sgt ni...best...memang akan repeat....ohhh ye banyak lagi menu menarik.... Ada yg curry, cheesy dan kids meals.... 👍

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign