Jan 16, 2017

BOH Green Tea Latte Party 2017

Sabtu baru ni dengan semangat pergi ke BOH Green Tea Latte Party di Merchants Lane Cafe, KL. Ye lah...kianya ni 1st event untuk tahun 2017 haha...xtually banyak clash invitation....but stilk grab yang ni sebab...yang ni special sikit...event hadiah menang photo contest bertemakan kehijauan dari ig blogger Iena.... Dan ofcoz aku peminat latte dan teh.  Start dalam pukul 11 dengan press and media registration....wahhh hijau semua

BOH Green Tea Latte Party 2017

With Kak Diya 



BOH Tea Malaysia sekarang dah lancarkan Green Tea Latte.... so pada peminat matcha....green tea....cepat dapatkannya dipasaran. Dalam event ni juga bukan saja menyaksikan pelancarannya tapi kami turut dipersembahkan dengan video resepienarik dari minuman dan desserts istimewa menggunakan BOH Greean Tea Latte ni....dah ofcoz kami berpeluang merasainya....memang mewah rasa green latte BOH ni dah macam green tea dari cafr memahal tu




BOH green Tea Milk Shake

BOH Green Tea Bahulu & Agar²


Selain photobooth banyak aktiviti menarik...antaranya lucky draw... dan food flat lay photo contest...sambil menikmati hidangan yg best² tu, sambil tu lah kami sibuk mengambil shoot memasing. Antara makanan yang dihidangakan adalah spaghetti aglio olio, chicken black peper, murtabak, tuna sandwich, buahan dan paling istimewa BOH green Tea Latte Milk Shake, Agar² dan Bahulu.

3rd place photo contest

Tingginya uols

Alhamdulillah tak sangka...menang tempat ke3 dalam photo contest tu... Tak sangka terpilih....wahhh meriah hadiah yang diberikan....contestants memang havoc² gambar dorang... memang meriah party BOH ni..... Jangan lupa entry khas kita unboxing, unwrapping hadiah ni okis😘😋

4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign