C88 PRIMIER - SWAROVSKI ZIRCONIA Co-Branding Collaboration

by - January 28, 2017

Emas, permata, mutiara, kristal merupakan perhiasan yang diminati semua khususnya kaum wanita. Kerlipan dan kilauannya membuatkan ia nampak mewah, cantik, unik dan berkualiti tinggi. Tapi tak semua mampu memiliki batu permata tulen yang harganya mencecah jutaan ringgit..tapi dengan inovasi dan kolaborasi terbaru daripada C88 PRIMIER - SWAROVSKI GEMSTONES membolehkan sesiapa saja memiliki dan menggayakan permata sintetik dengan ekslusif, bergaya dan semestinya setanding kualiti dan kerlipannya seakan permata asli dari segi gaya potongan, design, keaslian, warna dan sebagainya.


Kolaborasi C88 Primier - Swarovski Zirconia

Bertempat di Hotel Istana, Kuala Lumpur baru² ini termetrai perjanjian kolaborasi antara C88 PRIMIER - SWAROVSKI GEMSTONES . C88 Primier merupakan jenama emas milik HWL jewellery Sdn Bhd atau yang dahulunya dikenali sebagai CAP88 dari Hup Weng Lee Jewellery Trading Company. Sudah berada dalam industri emas sejak tahun 1985 dan memiliki 600 cawangan kedai emas diseluruh Malaysia.
Koleksi peragaan perhiasaan hasil kolaborasi ini adalah menghasilkan perhiasan daripada Swarovski Zirconia. Swarovski merupakan syarikat batu permata dari Austria sejak tahun 1895 yang memang terkenak dalam menghasilkan potongan unik, gilapan berkerlipan batuan permata yang menjadi kegilaan peminat batu permata. 

Memang kerlipan, bling², glitter² sangat batu permata Zirconia Swarovski ni...pada orang biasa macam aku memang tak dapat bezakan...hanya boleh melalui microscopic laser untuk memastikan ketulenannya. Dapat tengok kekemasan , ikatan, potongan dan design yang dihasilkan tukang emas profesional. Selain koleksi cincin 18k emas putih dan 22k emas kuning dengan harga daripada RM799.

Koleksi cincin C88 Primier Swarovski Zirconia
Semuanya memiliki ciri teristimewa daripada segi pemilihan warna batu permata Swarovski Zirconia, Gemstones, pemotongan batu permata yang diiktiraf industri permata dan designnya yang dipadankan dengan emas putih dan emas sesuai dengan tagline mereka Eternal Sparkles Kalau aku lebih suka yang emas putih...nampak simple, tapi mewah, elegan dan berstyle. Jangan lupa dapatkan lebih info, lihat lebih banyak design dan kerdipan permata dan dapatkannya segera di :


Web :
www.C88.my

Facebook :

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish