Cara Detox Mudah | LEMONADE XPRESH

by - January 16, 2017

Detox water atau air detox....memang best diamalkan dan memang membantu dalam proses detox dan penurunan berat badan. Bermacam aneka resepi air detox pernah aku cuba dan antara yang menjadi favourite..... Lemon Detox.  Tapi kadang tak sempat nak beli lemon, kadang malas nak menghiris heheh....nak perah semua tu...dan harganya yang mahal hahah..so sekarang tak payah susah² lagi, sebab boleh nikmati minuman detox lemon dengan lebih jimat, murah,  berkhasiat dan paling penting cepat dan mudah hanya dengan LEMONADE XPRESH

Lemonade Xpresh


Mulanya ingatkan Lemonade Xpresh ni dalam bentuk cecair pekat, rupanya dalam bentuk serbuk... Khasiatnya sama dengan lemin sebenar...yang kaya dengan antioksidan, Vitamin C dan sangat membantu dalam proses pencernaan dan detox. Disertakan dengan pektin fiber bagi membantu proses penurunan berat badan.

Cara penyedian mudah sesangat hanya bencuh sedikit serbuk Lemonade Xpresh lebih kurang sesudu teh kedalam 100ml air suam ataupun sejuk. Kalau cuaca panas memang best minum sejuk. Baunya best...sebijik macam lemonade minum di restoran tu....rasa pun sedap sangat...memang rasa lemon sebenar. Lemonade Xpresh ni juga boleh digunakan untuk buat tambahan kedalam resepi air detox tau...boleh add on chia seed, daun pudina, halia dan sebagainya

Lemonade Xpresh dalam bentuk serbuk

Amalkan 2x sehari

Minumlah awal pagi dan masa nak tidur, sebab masa ni perut kita tengah kosong dan berehat....so memudahkan lagi proses detox. Selain jaga pemakanan dan bersenam InshaAllah membantu kurangkan berat badan. Memang best badan rasa segar dan ringan je. Sebotol Lemonade Xpresh ni berharga RM48 sahaja dan boleh tahan sehingga 2 bulan....mudah dibawa kemana². Untuk pertanyaan dan belian boleh terus hubungi En Safuan Borhan di sini https://m.facebook.com/safuanborhan

You May Also Like

2 ulasan

  1. Tahap kerajinan masih tinggi hiris lemon hari2 utk buat air detox ni..ngeee

    ReplyDelete
  2. mudah sangat kalau tiba-tiba kehabisan stok lemon boleh guna yang ni kan

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish