Jan 28, 2017

LAZADA 2017 Shopping Wishlist

Kalau shopping online, memang aku lebih prefer shopping di LAZADA tambahan pula sekarang banyak promosi dan sales sempena CNY. So dah aku masukkan beberapa barangan dalam whislist untuk aku shopping nanti...memang rambang mata tahap gaban hahah




Memang dah lama aim mini studio set macam ni. Umtuk.memudahkan kerja vlog, video, tangkap² gambar tujuan blogging gitu, nampak profesional sikit kan. Harga pun ok RM380.22 untuk set ni. Dibuat daripada aluminium alloi berkualiyi dan boleh adjust sampai 6.6kaki ketinggian.


Terjebak dengan aksesori sekarang, dah lama tak bling² glitter² gitu...18k white gold plat okey. Macam cantik je kalau pakai ni...simple, nice dan penting original Swarovski. Harga pun cun je RM339.00


Ntah kenapa nak juga grab kamera yang power shot, senang kot nak aim, shot, gambar² review. Warna pun menyerlah hahah...yang penting Canon dan boleh 40x optic zoom lens hanya RM969.00


Eat clean kononnya, so nak minum jus² je....yang penting extrctor juice ni besar boleh muatkan 1.5L jus. Paling win design simple, mudah dibersihkan, bunyi smooth je dan tak bersepah, merecik jus semua. Harga ok kot RM 259.00

Suka sangat dengan kasut dari Korea ni, macam 3 dalam satu...sneakers + wedges + heel...cantik kan...warna pun cute je. Yang bagusnya....diperbuat daripada metarial yang bagus, serap peluh...so takdelah kaki jadi kepam hahah. RM69.73

So doakanlah wishlist ni tercapai dengan jayanya haha. Ingat shopping online...ingat Lazada ok 😘

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign