Mak Tiba² Jadi Kreatif Demi Anak

by - February 11, 2017

Kalau dah namanya emak, mama, ibu, bonda....yang melahirkan anak².....rasanya semua mencuba buat yang terbaik buat anak². Tapi anak² belum tentu lagi kan......Alkisah malam tadi tetiba blackout, gelap gelita satu apartment kami..... Dalam pukul 1 lebih kot....sedang syok aku midnight layan Running Man haha.... Mulanya anak² memang lena, sebab ada saki baki sejuk air-cond kot.....dah setengah jam baru dorang jaga, panas la tu....aku pun panas....inikan pulak dorang.

Cooler laptop jadi kipas

Kalau gelap boleh layan lilin, torchlight lagi...kalau panas...berasap lah....nak buka tingkap....memang tak lah..... Kipas baby Bella dulu, dah lama rosak....tetiba teringatkan cooler laptop...kipas laptop ni boleh on bila connect dengan lappy,  power bank pun. Nasib power bank full haha...siap kaler² lagi...boleh la...ada rasa sepoi².... Dari takde kan..... Best juga..hahah...sampai kesudah kami berkipas dengan benda ni sampailah ada elektrik dalam pukul 3 huh....nanti boleh la korang try ye heheee...tegakkan atau codongkannya baru rasa angin ok

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish