Feb 28, 2017

Tips Kurus, Flawless, Glowing Dengan Luvriella Vitamin C Beauty Booster by Mischa Zafraa

Vitamin C memang sinonim dan terbukti terbaik untuk manusia....khususnya untuk mengekalkan kesihatan badan, menguatkan sistem imunisasi serta mencantikkan kulit dari dalaman hingga luaran. Biasanya Vitamin C ni boleh kita dapat dari makan buah oren, berries, kiwi, brokoli, tomato dan banyak lagi. Tapi tak semua boleh telan semua tu hari² kan....so jangan risau dengan  Luvriella Vitamin C Beauty Booster by Mischa Zafraa mudah saja untuk dapatkan kebaikan Vitamin C dengan mudah, cepat dan efektif.





Luvriella Vitamin C Beauty Booster merupakan Vitamin C tulen dan berkualiti tinggi. Didatangkan dengan botol comel bewarna pink dengan ukiran bunga ris pada  penutupnya. Walaupun kecil tapi khasiatnya sangat menakjubkan dan menerima ribuan testimoni positif setiap hari. Sebotol Luvriella mengandungi 20g . Ianya didaftarkan di bawah Luvriella Love Enterprise (PG040315-T)

Bau seakan parutan kulit lemon

1 sudu Luvriella + 1.5L air kosong

Luvriella Vitamin C didatangkan dalam bentuk serbuk dan bewarna putih. Baunya seakan parutan kulit lemon gitu. Bau fresh je. Rasanya masam² lemon tu. Disertakan dengan sudu comel bagi memudahkan sukatan penyediaannya.

Cara penyediaannya cukup mudah, hanya perlu campurkan 1 susu Luvriella Vitamin C ke dalam minuman kesukaan korang, seperti jus buahan. Kalau tak tahan masam, boleh juga campurkan ke dalam 1.5 air kosong. Boleh diambil sepanjang masa atau bila perlu.

Biasalah kalau kita ambil vitamin, supplement...pemakanan harus dijaga untuk dapatkan kesan optimum dan membantu penyerapan yang lebih efektif. Perlu banyakkan pengambilan air kosong, kurangkan kafein dan banyaknya senaman.



Belian disertakan bag pink cute

Kelebihan Luvriella Vitamin C Beauty Booster :

  • Mengurangkan selera makan
  • Membantu proses penurunan berat badan
  • Melembutkan & mencerahkan kulit wajah dan badan
  • Memudarkan parut jerawat & jeragat
  • Merawat kulit muka & badan yg bermasaalah
  • Mengecilkan pori terbuka di wajah
  • Menghaluskan serta menganjalkan kulit
  • Merawat kulit kering & mengekalkan kelembapan kulit
  • Merawat kulit kusam & memberikan kesan 'glowing'
  • Melancarkan aliran darah dan membantu mengeluarkan angin dalam badan
  • Mengurangkan eye bag & panda eye
  • Merawat resdung dan alergi kulit.
  • Merawat & mengurangkan masalah kulit berminyak
  • Menguatkan rambut & kuku
  • Mengalakkan penghasilan kolagen kulit dan megurangkan garis2 halus
  • Menambahkan susu bagi wanita yg menyusukan anak


Harga RM 30 (20g)
Suhaila : 017 - 6072307
( Agen Melaka) 

Testimoni : Kulit makin cerah

Testimoni : Berat berkurangan

Actually baru seminggu amalkan Luvriella Vitamin C Beauty Booster by Mischa Zafraa .... Setakat ni proses membuang memang lancar dan paling best dark circle bawah mata tak berapa nampak sangat.... Tak sabar nak tengok effect pada kulit pula... Dan boleh juga diambil oleh ibu yang menyusukan anak...bagi yang mengandung, lebih prefer korang dapatkan nasihat doktor.. 






No comments:

Post a Comment

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign