Mar 16, 2017

Casing Contact Lens Daiso

Daiso.... Miniso....Yumiso antara rangkaian kedai serbaneka dari Jepun dan Korea...harga memang murah, kualiti bagus dan jangan pelik.dan panik kalau tetiba bayar jadi puluhan ringgit sebab sure korang akan beli benda bukan² sebab tersangat unik, cute haha. Plan nak beli lain, bayar benda lain hehe. Hari tu memang tak.plan.nak beli apa²... Tawaf punya tawaf dalam Daiso tu makan terbeli juga Casing Contact Lens ... Ni Daiso outlet Sunway Putra....mahal juga dah sebab add on GST..kalau dulu semua barang RM5.00 pastu jadi RM5.30 dan sekarang dan RM5.90 huhhuuuu

Lengkap dengan twizzle dan botol solution

Casing Contact Lens


Casing Contact Lens ni tersangat lah comel. Sebenarnya tak berapa perlu pun sebab biasanya kalau kita beli lens sterile solution mesti dapat free casing kan....ahhhh ada aku kesah hehe.... Tapi best casing ni
..selaim desing yg sangat cute...ia lengkap dengan botol cute untuk diisi dengan solution, twizzle untuk sepit lens dan casing kiri dan kanan....so senang nak angkut kesana kemari...tak adalah.nak usung gedabak botol solution tu kan heheh. Ada kaler biru tak silap...lupa dah

6 comments:

  1. Daiso ni amat bahaya kompom memacam beli.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. dah naik harga ke kat daiso? kalau jln dekat situ memang rambang mata..tp kena pandai tengok harga lah..sbb kadang-kadang dekat luar boleh dapat harga kurang dari 5 ringit tu :)

    ReplyDelete
  3. Wah! menarik kalau pengguna contact lense memang mudah tergoda ni

    ReplyDelete
  4. tips tanak habis duit ialah jgn masuk daiso . hahaha

    ReplyDelete
  5. dah lama tak singgah daiso. sobs makin mahal pulak dah kan. dulu semua rm5 je. skrg tinggal tambah 10sen je dah jadi rm6. btw comel casing lens tu!

    ReplyDelete
  6. Dah RM 5.90 ke skg? Alaaa.... Naik sudah harga

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign