Mar 22, 2017

Diskaun Shopping 90% | LAZADA BIRTHDAY SALE

Lebih jimat !!!  lebih berbaloi !!! Bila korang shopping hari ini 22 March - 24 March 2017 di Lazada. Sempena ulangtahun ke-5 Lazada Birthday Sale sebagai online shopping pilihan ramai. Wahhh dah 5 tahun rupanya Lazada.... Terus berusaha menaikkan mutu perkhidmatan tahun demi tahun bagi menambat hati pembeli, selain tawaran barangan, harga dan penghantaran yang baik. So apa tunggu lagi,  jangan lepaskan peluang keemasan ni, 3 hari je tau...untuk korang rebut diskaun sehingga 90% untuk 10 juta barangan daripada 18 kategori seperti makanan, pakaian, perabot, perhiasan, dan sebagainya. 






Caranya mudah saja...hanya perlu  :



  1. Pilih barangan yang korang nak beli
  2. Kemudian masukkan ke dalam troli lazada korang
  3. Add Item To Your Cart
  4. Seterusnya proses pembayaran
  5. Dapatkan Surprise Discount Unveiled
  6. Check Out For A Surprise


Tq Lazada for the surprised

Terima kasih Lazada sebab hadiahkan Lazada Surprise Box baru² ni, terharu sangat...Alhamdulillah, semua jadi kesukaan haha tau² je... Barang kesukaan aku.... Dan kesemua barangan yang ada dalam box ni, korang boleh dapatkan di Lazada dengan diskaun sempena 5th Lazada Birthday Sale 22-24 March ini.

TIMEX Men T2N746 Weekender Through Strap Watch

 VOGUE Night Blue Sunglasses V027958F 23254C
VOGUE Night Blue Sunglasses

A6 Memo Note Book Bottle

BONIA BB The Dog Coin Purse

KINOHIMITSU japan Collagen Diamond Drink

NESTLE Omega Plus Milk With Oats 10x42g

NESTLE Nestum 3 in 1 Banana Caramel 10x28g



Sambil² shopping tu jangan lupa singgah di Facebook dan Instagram Lazada sebab memang tengah rancak segala contest dan giveway yang berlangsung disana sempenan 5th Lazada Birthday ni... Dengan tawaran hadiah yang terlajak awesome...selain contest untuk blogger.





Web : 




1 comment:

  1. Apatunggu lagi jom ler kita pakat2 shopping aiin..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign