Mar 17, 2017

Dulu Dengan MUA, Sekarang Dengan Mak Andam | BELAJAR MEKAP

Simptom² melawa, bermekap menjadi² semenjak memenjak umur nak menginjak 30an ni hahaha. Hari tu ada rezeki join kelas mekap dengan MUA / makeup artist Shiha,  jauh dekat Shah Alam...ku redah juga sebab memang nak belajar...memang dari zero bab² mekap ni. Memang best pengalaman, ilmu yang dapat masa tu....Alhamdulillah baru ni hari tu rezeki lagi belajar makeup.....kali ni dengan mak andam uolsssss. MUA kira pelapis² muda bidang mekap² ni, freshie gitu....mak andam ni boleh kata otai kot hahah...tapi sama je..... MEKAP




kelas ni diajar zero - basic oleh Kak Ila....memang Kak Ila ni mekap kan pengantin, majlis tunang tu semua. Yuran murah ya amat RM50 siap dari demo - praktis....4 orang je.... 



So memang best....diajar sampai betul² paham.... Banyak tips, teknik baru, lama yang dikongsikan . Siap ada kelas makeup online whatspp lepas kelas ni....kena praktis dan tunjuk hasil kat sana. Aku memang lemah bab² ukir kening ni....so kenalah.....practice selalu

4 comments:

  1. Kan ain..sama le kita..sejak2 dh meningkat 30an ni, obses betul dengan mekap...gi kerja skrg, mmg wajib mekap...rasa togel muka klu x de mekap...

    ReplyDelete
  2. seronok belajar makeup ni. tak yah susah2

    ReplyDelete
  3. Wah pasni makin rancak laa bersolek eaa aiin..kena beli barangan solek menyolek bebanyak ni aiin..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign