Dulu Dengan MUA, Sekarang Dengan Mak Andam | BELAJAR MEKAP

by - March 17, 2017

Simptom² melawa, bermekap menjadi² semenjak memenjak umur nak menginjak 30an ni hahaha. Hari tu ada rezeki join kelas mekap dengan MUA / makeup artist Shiha,  jauh dekat Shah Alam...ku redah juga sebab memang nak belajar...memang dari zero bab² mekap ni. Memang best pengalaman, ilmu yang dapat masa tu....Alhamdulillah baru ni hari tu rezeki lagi belajar makeup.....kali ni dengan mak andam uolsssss. MUA kira pelapis² muda bidang mekap² ni, freshie gitu....mak andam ni boleh kata otai kot hahah...tapi sama je..... MEKAP




kelas ni diajar zero - basic oleh Kak Ila....memang Kak Ila ni mekap kan pengantin, majlis tunang tu semua. Yuran murah ya amat RM50 siap dari demo - praktis....4 orang je.... 



So memang best....diajar sampai betul² paham.... Banyak tips, teknik baru, lama yang dikongsikan . Siap ada kelas makeup online whatspp lepas kelas ni....kena praktis dan tunjuk hasil kat sana. Aku memang lemah bab² ukir kening ni....so kenalah.....practice selalu

You May Also Like

4 ulasan

  1. Kan ain..sama le kita..sejak2 dh meningkat 30an ni, obses betul dengan mekap...gi kerja skrg, mmg wajib mekap...rasa togel muka klu x de mekap...

    ReplyDelete
  2. seronok belajar makeup ni. tak yah susah2

    ReplyDelete
  3. Wah pasni makin rancak laa bersolek eaa aiin..kena beli barangan solek menyolek bebanyak ni aiin..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish