Mar 26, 2017

Hadiah Comel Untuk Mama Kpop

Mama Kpop ??? Kah² kpop x apa...jangan kepoh hehe .qDah lama tak join contest atau giveaway di blog² ... Kalau rajin pun setakat join contest dan GA di instagram, facebook atau page... Masalah malas satu hal...masalah internet connection pun ye...tersengguk² memang potong stim. Alhamdulillah ada juga terselit hadiah dalam malas² ni hehe...rezeki menang blogger selfie contest dari My Town Shopping Center...ala shopping mall besar yang bergabung meletop dengan IKEA tu.... Hadiahnya berbeza², rezeki anak² dapat set bag dari BlackKiwi . Total dalam seratus lebih juga, ada beg, pencil case, ruler pen dan mainan cube.... Semua hijau hehe






Dan semalam join satu blogger workshop...terpilih sebagai pemenang lucky draw hihu..hadiah tajaan EZBuy dan Involve Asia ... Dapat set seramik Doreaemon...ada mangkuk nasi, mangkuk sup, sudu dan chopstick....mangkuk tu besar sesangat...dan multifunction...boleh guna untuk double boiler...baru cadang nak beli..sebab teringin nak buat cheese fondoe hehe...tq semua

4 comments:

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign