LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR

by - March 30, 2017

Eh² korang momies and dady's khususnya.....tahu tak hanya tinggal 2 hari untuk dapatkan diskaun sehingga 85% untuk barangan baby di LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR bermula 28 March - 2 April nanti. Semuanya murah².... Sampai ada produk yang jatuh harga sehingga RM1 je semasa flash sales....wahhh rugi tak grab kan....so sempena Lazada Malaysia  Big Baby Fair ni.....teruja terus nak sertai blogger contest anjuran Lazada sebab hadiahnya tersangatlah awesome berupa shopping voucher RM500 wahhh doakan berjaya ye...bolehlah belanja gigirl dengan boboy tu nanti. 

Lazada Big Baby Fair



Tapi syarat untuk sertai contest ni, perlu menjawab soalan berikut :

What favourite brand of diapers for your baby?


Jenama diapers / lampin pakai buang pilihan aku untuk Isabella dan Adam adalah dari Mamy Poko ... Sebab anak² kulitnya agak sensitif, mudah terjadi nappy rash...tapi dengan Mamy Poko memang tiada masalah ruam, kebocoran, melelas dan sebagainya...cuma jangan biar sampai diapers penuh dengan air kencing najis ...dan sekarang dan umur 3 tahun pun Isabella...so lebih prefer Mamy Poko Pants...mudah dipakaikan dan selesa untuk dia bergerak bebas selain harga yang mampu milik




What is your favourite choice of baby formula for your baby?


Untuk susu formula pula, aku pilih Friso Gold. Anak² memang sukakan rasanya dan memang sesuai dengan penghadaman...tiada masalah cirit birit....dan paling aku suka packagingnya.....dan harga yang berpatutan selain khasiatnya sempurna untuk tumbesaran anak²



Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children


Ok, satu produk yang aku suka dan teringin dapatkan untuk Isabella dan Darwiish adalah NAVA DIY Children Slide And Swing ni ... Sebab nanti tak adalah anak² ni berebut mainan, so boleh main sama² .... 3 in 1 ada gelongsor, buaian dan basket ball berpatutan dengan harga. Review feedback pun ramai yang kata produk ni berkualiti, bagus, selamat dan disukai anak². 



So bloggers apa tunggu lagi ...berminat ??? Jom sertai contest ini sebelum berakhir pada 2 April 2017 ( 11.59 pm ) mana tau kita ada rezekinya nanti...InshaAllah

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish