Mar 18, 2017

LAZADA Surprise Box | Sempena 5th Birthday

Seminggu dua ni memang meriah timeline kengkawan media, blogger semua.... Semua terlajak happy, meriah bila dapat LAZADA SURPRISE BOX Ada yang sampai 2-3 box tau... Tapi semuanya bernilai lebih dari RM400 setiap box... Wahhh banyak tu...Terima kasih Lazada Malaysia. Dan Happy Birthday. Alhamdulillah tak terkecuali juga untuk merasai dan memeriahkan ulangtahun kelima Lazada....... 5th Lazada Birthday Surprise Box ni baru sampai hari ni...walaupun demam, tak berapa sihat..gagahkan juga unbox hadiah awesome tu....excited wehhhh hahah

Lazada Surprise Box



Memang gedabak dan berat box kali ni.... Sebenarnya ini bukan kali pertama dapat gift dari Lazada...Lazada memang bermurah hati...  Hehe... Korang boleh layan youtube channel ni untuk tengok aksi unbox Lazada Surprise Box ni 


Hilang sakit dapat surprise hehe

Lazada Surprise Box Worth RM400

Lazada Birthday Sale

Tersangatlah meriahkan semuanya produk branded yang Lazada hadiahkan....ada dari timex, Bonia, Vogue dan bermacam lagi ada aksesori, supplement, aksesori dan makanan. Ada yang harganya mencecah RM200+ Alhamdulillah.... Jadi mark your calendar 22 - 24 March 2017 LAZADA BIRTHDAY SALE menawarkan sehingga 90% diskaun harga dari pelbagai kategori produk, perkakasan rumah, mainan, gajet, pakaian, makanan, perhiasan dan banyak lagi..... dan korang berpeluang menang berbagai hadiah lumayan...dengan menyertai giveaway yang memang rancak dianjurkan di instagram dan facebook rasmi Lazada Malaysia.

12 comments:

  1. bestnya dapat hadiah dari lazada hihihihi.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Aiin terpilih dapat Suprise Box dari Lazada..seronoknya :)

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnyaaaa dpt surprise dri lazada! <3

    ReplyDelete
  4. Syoknya dapat surprise dari Lazada. Macam boleh dapat dari Lazada ye?

    ReplyDelete
  5. Untunglah, murah rezeki..hehehe~

    Nona join nih, meh singgah blog picisan hamba

    http://nonasani.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  6. tahniah... tapi macam mana nak dapat

    ReplyDelete
  7. Fuyooo meriahhnyer..best kan Lazada sambut beday kita yang dapat hadiaah heheh.. seronok ..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign