LUNAVIE Concentrated Cellulite Cream | REVIEW

March 03, 2017

Faktor pemakanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang tidak sihat mendorong terjadinya pertambahan berat badan dan seterusnya mengakibatkan selulit. Selulit merupakan lemak yang tersimpan dibawah lapisan kukit yang menyebabkan garisan kulit pecah ataupun stretch mark....kebiasaannya selulit biasa terjadi dibahagian lengan, perut, peha dan pinggul....dan kaum WANITA LEBIH CENDERUNG mengalami masalah selulit. Hoho....serius ni, fakta bukan auto.... So jom kita cuba LUNAVIE Concentrated Cellulite Cream yang dikatakan mampu mengurangkan serta membantu masalah selulit





Didatangkan dalam bentuk tiub, so ia lebih mudah digunakan berbanding yang dalam botol, lebih hygyne . Tekstur Lunavie Concentrated Cellulite Cream ni ringan, tak melekit, tak berminyak, mudah serap dan paling best TERSANGATLAH WANGI dah macam bau hand cream Korea tu huhu sebab antara kandungannya adalah, ekstrak buahan Grapefruit, Halia, ekstrak akar, dan banyak lagi.




Sapukan je krim selulit ni dibahagian bermasalah, urut² sikit, seeloknya guna selepas mandi...sebab masa ni, liang pori segar, terbuka dan mudah serap. Boleh guna sehari dua kali. Ibu mengandung tak perlu pakai lah.... Nanti dalam pantang boleh guna ok sebab ia sedikit berangin. Jangan setakat sapu krim selulit je...kenalah exercise, jaga pemakan juga untuk dapatkan hasil terbaik....boleh dapatkan nya terus melalui LUNAVIE di :



Website : 


Instagram : 
@lunavie_com




You Might Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG