Mar 23, 2017

Nak Hadiah Birthday Please!!! | KATE VANITY MIRROR

Kan dah bagitahu semenjak nak menjangkau usia 30an ni...selera nak cantik², mekap semua ada...hehe. So hadiah birthday tahun ni pun meminta sangat ada orang hadiahkan Kate Vanity Mirror . Wah demand sungguh bakal birthday girl ni hehe.... Berapa haribulan?  31 March ni.... Macam nak bagi hadiah je hehe...

Kate Vanity Mirror for my Birthday please!!! 

Sebenarnya kebelakangannya baru tau serba sedikit pasal Kate Vanity Mirror ni... Itu pun lepas selalu layan FB Makeup Murah By Naomie yang juga seorang MUA dan  memang menjual Kate Vanity Mirror . Pada yang tak familiar, Kate Vanity Mirror ni adalah cermin mekap yang dilengkapi dengan mentol lampu disekelilingnya....ala² Hollywood glamorous gitu...yang biasa kita nampak digunakan oleh makeup artis profesional, butik mekap dan artis² antarabangsa. Wahhh feeling cantik kalau duduk depan cermin ni. Ala kalau bukan kaki mekap pun..best apa ada Kete Vanity Mirror ni...nampak mewah, style, cun, princess, beauty gitu.... Sesuai sangat dengan kita gigirl yang suka bergaya dengan cermin, belek² muka, pakai shawl, tudung semua tu kan. Kebiasaannya mentol yang digunakan adalah rendah tahap watt dan kepanasannya...so takde lah mengganggu gugat hasil mekap kita....

Credit : Google

Credit : Google

Memang lain lah Kate Vanity Mirror ni dengan cermin atau cermin mekap biasa sebab, dengan pengcahayaan yang cukup dari mentol² tu, dapatlah kita tengok hasil mekap, dandanan kita dengan sempurna...sebab faktor pengcahayaan sangatlah penting bila mekap...nanti tak ada lah susah² kita selak langsir nak dapatkan cahaya heheh.... Kate Vanity Mirror ni harganya ...mampu buat korang menangis heheh...sebab menjangkau RM 3-5 ratus mengikut design, saiz dan kualiti....ada yang jual cermin saja, ada yang jual 1 set siap meja, laci ( Kate Vanity Table)  macam Naomei ni, harga rasanya murah berbanding yang lain...siap ada pilihan warna putih, hitam, merah...uhhhh menggoda sangat. Kalau dibagi pilihan..aku pilih putih...wahh suci...princess sesangat kan.

Makeup Murah By Naomie

Kalau nak tahu, entri ni pun besempena join contest dari Naomei dan hadiahnya tentulah sebuah Kate Vanity Mirror....so kalau korang pun mengidam kan cermin ajaib ni, cepat join.. Mana tahu rezeki kita menang kan...Amin....Caranya mudah je, pergi ke facebook Makeup Murah By Naomie kat sana ada details dan syarat penyertaan. Dan paling best sekarang Naomie ada buka tawaran belian secara installment buat yang berminat...hanya RM100 sebulan huhu... Apa lagi jommmmm

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign